Nives Celzijus postala prava plavuša, a i Doris Pinčić je bila kod frizera - kako izgledaju?

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Malo tko se nije pokušao probiti do frizera nakon što su otvorili vrata svojih salona prošli ponedjeljak
  • Nives Celzijus i Doris Pinčić Rogoznica ipak su strpljivo pričekale kako bi obnovile svoje frizure
  • Dok je Doris frizuru samo osvježila, Nives se odlučila na veću promjenu, vrlo svijetlu nijansu plave!

Početak prošlog tjedna obilježilo je dugoočekivano otvaranje frizerskih salona, a vjerojatno smo i same bile među onima koje su termin pokušale dobiti preko užarenih telefonskih linija. No, nekim poznatim damama poput Nives Celzijus i Doris Pinčić Rogoznice ipak se nije žurilo, ali to nipošto nije umanjilo veselje i zadovoljstvo novim frizurama. Rezultat prepuštanja stručnim rukama frizera objavile su na svojim Instagram profilima, a kako to izgleda, možeš pogledati u nastavku. 

Life&style Evo što napraviti na blagajni kad imaš jednu stvar za kupiti, a osoba ispred tebe ima puna kolica

‘’Imam novu bojicu, više nisam žuto pilence. Sviđa li vam se?’’, upitala je Nives Celzijus svoje pratitelje na društvenim mrežama. 

Pjevačica je tako napravila odmak od svoje posljednje promjene kada je fanove iznenadila time što je postala crvenokosa. S obzirom na put i boju očiju narančasti tonovi ljepotu estradne zvijezde učinili su mekšom i romantičnijom, a pohvale za novi izgled Nives pristigli su od brojnih prijatelja. Najpoznatija kao brineta, seksepilna pjevačica ususret toplim ljetnim danima odučila je ipak postati plavuša i riješiti se ‘’žutih tonova’’, a nama se rezultat baš sviđa. 

Boja kose Lice je nježnije, a ten svježiji: Ove dame su dokaz da svjetlija nijansa kose zaista zna biti pun pogodak

Doris Pinčić Rogoznica pak nije bila sklona drastičnim promjenama.

‘’Nema to veselje u @studiobm veze s koronom, mi se oduvijek i zauvijek tako volimo  #StiglaIJaNaRed #hair #hairstyle’’, napisala je Doris na svome Instagram profilu. 

Osvježena boja kose na poludugom valovitom bobu Doris pristaje sjajno, a primijetili su to i njezini brojni pratitelji. 

‘’Tako simpatična, jednostavna i prekrasna. Super glumica i voditeljica. Ona to sve odradi spontano, kao da je znaš 100 god’’, ‘’Predivna si, obožavam te’’, ‘’Prekrasna’’, ‘’Prosto nemam riječi. Savršena si’’, samo su neki od komplimenata kojima su se glumici i voditeljici obratili njezini pratitelji. 

Stars Doris Pinčić Rogoznica pohvalila se novom frizurom dok čeka prelazak na HRT

Duži bob u svjetlijim tonovima kose Doris nosi od početka godine, a promjena je to koja je i najavila njezinu sljedeću stepenicu u karijeri  - televizijski transfer u kojem se pridružila voditeljima u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska'' na HRT-u

Nama frizure Doris i Nives izgledaju sjajno, kako se sviđaju tebi?

Posjeti Miss7.24sata.hr