Nina Badrić pozirala je u kadi. Zlatnoj kadi. Ovakav outfit ipak nismo očekivali

Instagram@ lesfillescomplices Nina Badrić
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Nina Badrić na Instagram profilu objavila je fotografiju u kojoj pozira u kadi
  • Jedna od omiljenih pjevačica zrači ljepotom, pa svaka njezina objava izazove uzdahe i lavinu komentara
  • No ako ste pomislili da je Nina golišava, kako je u kadi normalno, prevarili ste se. U zlatnoj kadi blistala u vatreno crvenoj haljini

Nina Badrić u posljednje vrijeme blista, a potvrđuje to i svakom novom fotografijom kojom pobire komplimente pratitelja. Brojne je obožavatelje i ovoga puta očarala izdanjem za koje je dobila samo pregršt pohvala. Ženstvenim stilom i ljepotom Nina redovito ostavlja mnoge bez daha, a sada je pozirala u nešto neobičnijem izdanju. Jedna od naših najuspješnih glazbenica pozirala je ležeći u zlatnoj kadi.

Stars Nina Badrić objavila fotografiju majke i posvetila joj emotivnu poruku: "To je posebna veza..."

U lijepom interijeru pjevačica se ipak nije istaknula u Evinom kostimu već promišljenom modnom kombinacijom. Odjenula je kratku haljinu vatreno crvene boje, koju je krasio neobičan izrez i dugi rukavi, a iskombinirala ju je sa šljokičastim salonkama. Izabrala je i upečatljiv make up koji je naglasio pjevačicin besprijekoran ten i naglasio usne. Sa širokim osmijehom i kosom stiliziranim u punđu, komplimenata nije nedostajalo. 

Zašto baš u kadi? To izgleda nikoga ne kopka osim nas...

"Samo opušteno", napisala je pjevačica, a pratitelji su uzvratili: "This girl is on fire", "Zgodna i prelijepa dama", "Neprirodno lijepo", "Kraljica", "Lijepo je što postojiš", "Mrak fotka", pisali su joj. Inače, Nina je otkrila kako se u posljednje vrijeme prihvatila kuhanja, zdravog života, radu na sebi i Instagrama, a sada se osjeća fantastično, sabrano i psihički jako.

Nina Badrić o ljubavi: "Romantična sam, ali nisam zaljubljiva. Radije ću živjeti sama nego s bilo kim"

Pjevačica, koja će uskoro proslaviti 50. rođendan rekla je: "Ja se ponosim svojim godinama. Ne skrivam se, ne bježim od njih. Danas je privilegija stariti. Toliko je mladih ljudi otišlo preko noći. S ponosom ću ove godine napraviti najveći mogući tulum i proslaviti svojih prvih 50 godina", ispričala je Nina za RTL direkt.

Stars Nina Badrić dobila "nemoralnu" ponudu: Najlonke koje je nosila tip želi kupiti za 200 eura!

Posjeti Miss7.24sata.hr