Nina Badrić pokazala svoju blagovaonicu i dnevni boravak na Hvaru, ljudi su oduševljeni

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Nina Badrić na Instagramu je odškrinula vrata svoje omiljene ljetne rezidencije, kuće smještene u Jelsi na otoku Hvaru
  • Pjevačica ju često naziva i svojim drugim domom, a obožavatelje je oduševilo uređenje koje uspješno spaja tradicionalne i suvremene elemente uređenja
  • U uređenju dominiraju prirodni materijali i bjelina, a monokromija je izbjegnuta upotrebom komada namještaja u crvenim i tirkiznim nijansama

Pjevačica Nina Badrić prije nekoliko godina postala je vlasnica nekretnine u Jelsi na otoku Hvaru, a danas svoju omiljenu ljetnu destinaciju spremno naziva i drugim domom. Fotografije hvarske oaze rado dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama te za iste nerijetko pokupi mnoštvo komplimenata. Upravo se takav scenarij odvilo i s posljednjom u nizu objava iz njezine ljetne rezidencije na kojoj je prikazana blagovaonica s dnevnim boravkom.

Life&style Zavirili smo u stan popularne manekenke Gigi Hadid. Njezine lude ideje mnogi su popljuvali

"Predivno", "Bajkovito", "Prelijep spektar bija", "Tako smirujuće djeluje", "Savršenstvo", samo su neki od komentara koji su se mogli pronaći ispod spomenute fotografije. Dosad objavljene fotografije svjedoče kako Nina u uređenju preferira pročišćenu eleganciju te tradicionalne elemente spaja s minimalističkim detaljima.

Poseban akcent u prostoru čine kameni zidovi i drvene obloge u bijeloj boji, a monokromija je razbijena s nekoliko komada namještaja, kao i dekoracijama, u crvenim i tirkiznim nijansama.

 

Dom iz snova 4 modela stolnih svjetiljki koje će unijeti dašak luksuza u tvoj dom

Pažnju plijeni kuhinja koja se također ističe upečatljivom tirkiznom bojom te s ostatkom životnog prostora čini cjelovitu dizajnersku cjelinu stvorenu za uživanje. Veliki prozori djeluju poput zidnih slika budući da se s njih pruža pogled na prirodne ljepote otoka. Na ovaj bi se veličanstven pogled vrlo rado i same naviknule!

Domovi poznatih Ni Severina joj nije odoljela! Kuću naše slavne poduzetnice u Istri rado posjećuju poznate dame

Baš poput unutarnjeg i vanjsko je uređenje podređeno hedonizmu te ne čudi što je pjevačice jednom prilikom obožavateljica prokomentirala: "Kad bi me pitali kako izgleda raj, e tako". Dok je za većinu odmor završen, Nina i ove rujanske dana koristi kako bi uživala u čarima omiljenog otoka.

Posjeti Miss7.24sata.hr