Nevena Rendeli u šali pitala tko je zgodniji u crnom badiću – ona ili njezina “prijateljica” s plaže!

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Nevena Rendeli u sunčanom Meksiku uživa na odmoru sa suprugom Makom
  • Objavila je i duhovite fotografije s plaže i sve nas nasmijala svojim pitanjem koji je badić bolji
  • Nevena se dobro zeza, a slično pitanje o kupaćim kostimima postavila je, ali potpuno ozbiljno, i Sonja Kovač  koja je na odmoru u Dubaiju

TV urednica i danas uspješna poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović (40) sa suprugom Makom nakon zimovanja i posjeta skijalištu odlučila se uputiti u toplije krajeve. Tako već nekoliko dana uživaju u dalekom Meksiku, a fotografije s odmora svakodnevno dijeli na svojem Instagram profilu. Nevena je odlučila u potpunosti iskoristiti svoju meksičku avanturu pa je tako probala i lokalne gastronomske specijalitete, među kojima su se našli i prženi skakavci.

Osim lokalne gastronomije i obilaženja znamenitosti, Nevena uživa i u lagodnom odmoru pa je tako podijelila fotografije s plaže u kupaćem kostimu.

Osim zavidne linije u neobičnom, izrezanom crnom badiću, Nevena je pozornost privukla i šaljivim pitanjem koje je postavila u opisu fotografija. Naime, uz svoju fotografiju u kupaćem kostimu, druga koju je objavila bila je ona guštera, iguane, koja se našla na plaži pored Nevene! Crne trake prekrivaju kako Nevenino, tako i tijelo ovog simpatičnog gmaza - kao da se odlučio za sličan badić!

Life&style Neveni Rendeli u goste dolaze aktivistice Spasime i #pinkypromiss - čeka nas važna priča o ženskom zdravlju!

U opisu Nevena se našalila pitanjem “Prva ili druga? Ne mogu se odlučiti” i izazvala smijeh svojih pratitelja. Svi su naravno u komentarima izabrali njenu fotografiju i pohvalili Nevenin izgled i liniju.

Osim poznate voditeljice, još jedna naša influencerica, Sonja Kovač, uživa u odmoru u toplijim krajevima, točnije u Dubaiju. Sonja je Dubai posjetila s dečkom Goranom, a svoje pratitelje svakodnevno časti brojnim fotografijama s plaže. A nosi crni badić istog tipa kao Nevenin tako da nismo mogli ne vidjeti sličnosti (i razlike) ovih dviju objava!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Tako je Sonja, prije nekoliko dana, baš poput Nevene upitala za mišljenje između o dvije fotografije i koja im se čini bolja. Sonja je ipak samo objavila svoje dvije fotografije, ali u izazovnim kupaćim kostimima različitih boja, crnoj i fluorescentnoj žutoj.

I Sonja je također u komentarima pokupila same pohvale na račun svojeg izgleda.

Life&style Sonja Kovač pokazala kako je uredila najdražu sobu u stanu, "ostvarenje njenih snova"

 

Posjeti Miss7.24sata.hr