Nevena Rendeli izazvala lavinu reakcija izjavom oko cjepiva za vodene kozice

Instagam
Vidi originalni članak
  • Nevena Rendeli Vejzović objavila je na Instagramu fotografiju kćeri koje su se maskirale za odlazak na maskenbal u Samoboru no spriječile su ih vodene kozice
  • Voditeljica je u opisu istaknula kako joj je žao što ih nije unaprijed cijepila, a to je njezino priznanje izazvalo lavinu komentara
  • Jedan dio komentatora podupro ju je u ideji, drugi nije bio upućen u postojanje ovog cjepiva, dok je treći dio izrazio strogo negodovanje oko njegove upotrebe

Voditeljica Nevena Rendeli  Vejzović na Instagramu je objavila fotografiju svojih maskiranih kćerkica. U opisu koji je postavila ispod fotografije priznala je kako su obiteljsko sudjelovanje na samoborskom fašniku poremetile vodene kozice. "U planu je bio fašnik u Samoboru, a na kraju su se maca i dvije gusarice morale zadovoljiti s karnevalom u stanu. Stigle su nam vodene kozice. Tukla bih glavom o zid što cure nisam na vrijeme cijepila." - napisala je Nevena ispod fotografija te pokrenula pravu lavinu reakcija.

Što ti fali Mišići su ti umorni, lako te ulovi prehlada, loše si raspoložena? Možda ti nedostaje ovog vitamina

Rasprava u komentarima

U komentarima se odvila žestoka rasprava oko cijepljenja djece. "Znala sam da će krenuti rasprava o cjepivima. Ti isto moraš bocnuti i ja sad imam kaj za čitati do sutra" - napisala je Neveni jedna pratiteljica. I uistinu je bila u pravu jer su se u komentarima vodi "žestoka bitka" između pobornika i protivnika cijepljena. Dio komentatora iznenadio je podatak kako uopće postoji cjepivo protiv vodenih kozica. 

"Nisam znala da postoji cjepivo protiv kozica, imam troje isto i prvi glas" - napisala je jedna zbunjena majka. Nije bilo potrebno dugo da dobije odgovore o ovoj temi, a sama voditeljica joj je objasnila kako navedeno cjepivo primjenjuju u susjednim zemljama, a nije se dala poljuljati ni na komentare kako ono "nije obavezno ni u puno bogatijim zemljama". Nevena smatra kako bi upotreba cjepiva uvelike olakšala život i njoj i njezinim kćerima. 

ZDRAVLJE Gripa može biti pogubna: pitali smo liječnicu kada potražiti liječničku pomoć

Pobornici i protivnici

"Samo ću reći da su neka cijepljenja s razlogom obavezna po kalendaru cijepljenja, a neka ne. I opet s razlogom." - odgovorila je voditeljici jedna komentatorica, dok je druga dodala iduće: "Ne vidim zašto bi se djeca trebala cijepiti pored silnih cjepiva još i protiv kozica, bespotrebno. Bolje da ih prebole što prije." Nevena se nije složila s navedenim komentarima te je jasno izrazila svoje mišljenje vjerujući u korisnost navedenog cjepiva te je ustvrdila kako ono nije obavezno isključivo zbog financijskih razloga i nedostataka sredstava. Što ti misliš o ovoj temi?

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.



Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr