Nakon Elle, poljubac u usta Balie je dala i baka Danijela. I ovaj put to nije moglo proći neopaženo

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Fotografija na kojoj Ella ljubi kćerkicu Balie u usta potaknula je mnogo komentara, među njima i osude
  • Sada je Balie u usta poljubila i njezina baka Danijela te jasno dala do znanja što Dvornikovi misle o takvom iskazu emocija 
  • Čini se kako ovu poznatu obitelj ne zanimaju tuđa mišljenja pa i u ovom činu koji je podijelio čak i psihologe

Obitelj Dvornik, mogli smo se do sada uvjeriti, sve je, a samo ne konvencionalna. Pa i poljubac u usta koji je Ella Dvornik dala svojoj kćerkici Balie prije nekoliko dana, potaknuo je raspravu s osuđujućim komentarima pobornica tradicionalnijeg pristupa životu. Sada je na Instagram profilu fotografiju poljupca u usta s Bali reprizirala i njezina baka Danijela. Ovaj iskaz ljubavi i pažnje koji je u mišljenju podijelio i psihologe u našoj zemlji, izgleda, ne može proći neopaženo

Stars Danijela Dvornik dopisivala se s mlađim tipom, a onda hladan tuš: "Jesam li ja jedina koju ovo vrijeđa?"

‘’To su poljupci koji nemaju cijene, to je smijeh koji te obogati, to je vrijeme koje je neprocjenjivo. Lumi&Balie’’, napisala je Danijela uz objavu fotografija na kojima uživa sa svojim unučicama, a na jednoj od fotografija Bali je dala poljubac u usta. 

Na prizor koji nije sasvim neuobičajen, ali koji i nismo previše naviknuli gledati na društvenim mrežama, potaknuo je i poneko negodovanje. 

‘’Osobno mi je to odvratno, ali tko želi nek ljubi gdje hoće. Nikad nisam imala želju, niti potrebu govoriti ljudima što da rade. Isto tako mi nije jasna potreba ljudi koji saspu drvlje i kamenje na roditelje kad to urade. Ali ima nas svakakvih..’’, komentirala je jedan od pratiteljica. 

Bakine objave Danijela Dvornik nasmijala je sve videom kako to izgleda kad se mala Balie s njom svađa

No, većina Danijelinih pratitelja na fotografijama je prepoznala koliko Danijela uživa, a poznatoj Dalmatinski poručili su i kako nikada nije bolje izgledala. 

‘’Ma najslađe mi ih bilo tako poljubiti. Sad oni ljube mene čim dođu. Šestoro ih je, užitak’’, ‘’Svoje dijete mama, baka može ljubiti i u sred guze ako hoće....’’, ‘’Uživa baka sa svojim curama’’, neki su od komentara. 

Na udaru kritika našla se i Ella

Raspravu je prije nekoliko dana potaknula je i Ella, objavivši fotografiju u kojoj ljubi Balie u usta. 
‘’Zašto je ljubiš u usta? Nije prirodno ni normalno. Čak i psiholozi kažu da to nije dobro za djecu’’, zanimalo je jednu pratiteljicu. 

Među brojnima koji su komentirali ovu opasku, našla se i Ella. ‘’ Samo sam čekala. Ja sam tatu i mamu ljubila u usta i vidi me sad - luda kao šiba’’, poručila je pratiteljici. 

Stars Danijela Dvornik razmišlja o preseljenju u kokošinjac na Braču, a lijepo je objasnila i zašto

Lavine komentara nakon objavljivana fotografije gdje ljube svoje dijete u usta nisu bili pošteđeni niti slavni na svjetskoj razini. Mnogi su bili vrlo oštri u osudi poljupca u usta koji je proslavljeni nogometaš David Beckham dao, danas devetogodišnjoj Harper.

 'Bolesno', 'Poremećeno', 'Čudno', 'Izgleda jednostavno pogrešno', bili su samo neki od komentara nakon što je nogometaš prošle godine objavio fotografiju s Harper.

Čini se kako ovo pitanje diljem svijeta podijelilo javnost. No, time se ne zamara obitelj Dvornik koja punim plućima uživa u ljetovanju. Danijela je tako jedva dočekala provesti vrijeme s unučicama na Braču gdje su Ella Dvornik i njezini suprug Charles Pearce s djecom pristigli nakon kratkog odmora u Istri. Poslije Brača vesela obitelj zaputit će se u Split, a potom ljetovanje nastaviti na Visu. Kako se provode, Ella redovno obavještava svoje pratitelje na društvenim kanalima. Zabave, ljubavi i uživanja, izgleda, ovoj obitelji ne nedostaje.  

Posjeti Miss7.24sata.hr