Najbolje čuvana tajna: Predviđali su im rastavu braka, a slavni par je dobio drugo dijete

Instagam
Vidi originalni članak
  • Supružnici Justin Timberlake i Jessica Biel postali su po drugi puta roditelji, a cijela trudnoća vješto je bila skrivena od javnosti
  • Slavni par već ima petogodišnjeg sina Silasa, a prema izvorima i ovoga su puta postali roditelji dječaka
  • Mnoge je ova vijest iznenadila budući da se donedavno pisalo o tome kako par zbog navodne pjevačeve nevjere proživljava bračnu krizu

Kako ekskluzivno prenosi britanski Daily Mail, pjevač Justin Timberlake i njegova supruga Jessica Biel postali su po drugi puta roditelji. Ova vijest iznenadila je mnoge budući da je glumica svoju drugu trudnoću vješto uspjela sakriti od očiju javnosti. Posljednji puta u javnosti smo je imali priliku vidjeti u ožujku, no tada se nije dalo naslutiti kako se nalazi u drugom stanju.

Life&style Govorili su im da nisu dovoljno dobre, a pogledaj što su one učinile

Nadalje, mnoge je ova vijest iznenadila budući da se u medijima spominjalo kako je njihov brak na klimavim nogama, a sve zbog navodne Justinove prevare. Podsjetimo, pjevač je u studenom prošle godine uhvaćen kako se drži za ruke s kolegicom Alishom Wainwright s kojom je radio na snimanju drame 'Palmer', svog posljednjeg izleta u glumačke vode. Fotografije su pokrenule šuškanja o bračnim problemima, a Justin je tada supruzi uputio i javnu ispriku.

Kome stiže roda? Ili se veseli ili dobro čuvaj: žena ova 3 horoskopska znaka mogle bi uskoro zatrudnjeti

Vijest o tome da su supružnici Timberlake ponovno postali roditelji potvrdio je blizak prijatelj glumičine majke Kimberley koja se zaputila u kćerin dom kako bi joj pomogla oko prinove. Isti izvor je otkrio kako su Jessica i Justin, uz petogodišnjeg Silasa, postali roditelji još jednog dječaka. Obitelj trenutno boravi na njihovom imanju u Montani kamo se zaputila na samim početcima pandemije koronavirusa. Bračni par za sada nije želio javno potvrditi vijest o dolasku prinove.

Posjeti Miss7.24sata.hr