Love&Sex 15. srpnja 2020.

Ili se veseli ili dobro čuvaj: žena ova 3 horoskopska znaka mogle bi uskoro zatrudnjeti

Shutterstock/Instagram.
  • Ova godina nekako je prilično kaotična i napeta
  • Za ova tri horoskopska znaka mogla bi biti još napetija…
  • Naime, pripadnice ova tri horoskopska znaka mogle bi saznati da su trudne

Doista, ova godina je po mnogočemu drugačija nego bilo koja sada. Nećemo spominjati pandemiju i krizu, nego ćemo se radije koncentrirati na nešto lijepo. Dapače, predivno! Naime, za žene rođene u ova tri znaka bi ovo ljeto moglo biti izuzetno uzbudljivo – mogle bi saznati da su trudne!

Blizanci

Blizanci, koji su već pronašli svoju srodnu dušu, ove će godine napokon biti spremni za novi korak u vezi. Dok to za neke znači zajednički život, žene rođene u znaku blizanaca, a koje su već duže vrijeme u sretnoj vezi, žele još korak više: planiranje obitelji! A to će ići brže nego što su neki očekivali. Naime, već ovoga ljeta će mnoge blizanke usrećiti trudnoća! Ovaj horoskopski znak ne može biti sretniji u 2020. godini.

via GIPHY

Ovan

Ovnovi se već duže vrijeme vesele osnivanju obitelji. Nakon bezbrojnih uspona i padova u ljubavnom životu, za mnoge žene rođene u znaku ovna danas postoji muškarac koji je na njihovoj strani i u ljubavi im je bolje nego ikada. Dakle, savršeno je vrijeme da se usudiš napraviti sljedeći korak. A doći će prije nego što si mislila. Naime, mnoge žene rođene u znaku ovna zatrudnjet će ovoga ljeta. S tom veselom porukom će ova pomalo luda 2020. godina biti savršena.

via GIPHY

Lav

Tko bi to pomislio? I avanturistički nastrojeni lavovi, koji stalno traže promjene, konačno su spremni za malo rutine te miran život. Barem one lavice koje su pronašle pravog partnera i sada su spremne koncentrirati se više na vezu. Toliko im je dobro da neće dugo čekati na sljedeći korak. Naime, već ovoga ljeta očekuje te veliko iznenađenje: beba!

via GIPHY

Komentari 0