Meghan i Harry objavili fotke zaruka i zaljubljeni smo

getty images
Meghan izgleda poput prave princeze... zato se ni ne možemo ljutiti što je nova članica kraljevske obitelji još jednom prekršila staromodna pravila.
Vidi originalni članak

Meghan Marke i princ Harry vjenčat će se u lipnju 2018. godine i jedva čekamo, a kao uranjeni božićni poklon upravo su objavili i službene fotke zaruka i ne možemo ih prestati gledati.



Za razliku od prvih fotki nakon objave zaruka koje su bile nešto opuštenije, ovi kraljevski portreti apsolutno nam oduzimaju dah, a Meghan izgleda poput princeze iz bajke. 

 

KRALJEVSKO VJENČANJE Mračna tajna iza datuma vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle



Ipak, ono što nosiš itekako je bitno, posebno ako si dio kraljevske obitelji, a Meghanin odabir outfita za ovaj fotosešn poprilično je podijelio mišljenja. Naime, kraljevska obitelj primorana je pridržavati se strogih pravila kad je u pitanju njihovo pojavljivanje u javnosti. Tako se žene u javnosti nikad ne bi smjele pojavljivati pokazivajući noge ili dekolte. Uzmemo li u obzir da se Markle odlučila fotkati u outfitu s poprilično prozirnim gornjim djelom, odmah smo se bacili na proučavanje kraljevskih pravila. Ipak, čini se da Markle, iako sklona riskiranju, nije prekršila kraljevski protokol - haljina je prozirna, no zahvaljujući pametno smještenim ukrasima, ne otkriva ništa što ne bi smjela. Drago nam je, jer je ovo outfit koji, poput svih njezinih, definitivno želimo kopirati! 

KRALJEVSKE ZARUKE Usporedili smo zaruke Meghan i Harryja s onima Williama i Kate i ovo smo zaključili



No, vratimo se na divljenje. Naime, kraljevski par fotkao je Alexi Lubomirski kod kućice Frogmore u Windsoru. Meghan nosi prekrasnu Ralph and Russo haljinu dok se njezin princ odlučio za plavo odijelo.



Svojom iskrenom ljubavlju (koja baš i nije uobičajena priča kraljevskih obitelji) par je još jednom dokazao kako Kate i William neće još dugo biti u središtu naše pozornosti.


 

Posjeti Miss7.24sata.hr