Matthew McConaughey podijelio je sliku sina kojeg rijetko imamo priliku vidjeti. I jako mu sliči!

Instagram @camilamcconaughey
Vidi originalni članak
  • Matthew McConaughey će rado iskoristiti svaku priliku da prizna koliko voli svoj život
  • Otkako je upoznao svoju suprugu Camilu, priznao je da vrijeme nije želio provoditi ni s jednom drugom ženom, a par koji je u vezi od 2006. godine zajedno ima dva sina i kćer
  • Njihov najmlađi sin Livingstone nedavno je proslavio deseti rođendan, a fotografiju dječaka koji nevjerojatno sliči svom tati roditelji su uz najljepše riječi podijelili na Instagramu

Matthew McConaughey i njegova supruga Camila Alves McConaughey proslavili su veliki deseti rođendan svog sina Livingstona obiteljskom zabavom 28. prosinca, a tom prigodompodijelila su njegovu rođendansku sliku na Instagramu. Primijećujemo da nasmiješeni Livingston nosi na njoj krunu s natpisom 'Sretan rođendan' i puše u svjećice na torti. I da jako sliči svom tati. 

"Ništa otmjeno...samo mi", napisala je Camila uz fotografiju. "Sve što je želio učiniti je otići na trampolin Altitude u Austinu i pojesti sladolednu tortu! Neka tvoje srce, sine moj, zadrži svoju jednostavnost dok rasteš u ovom kompliciranom svijetu!! Svakodnevno me izazivaš i učiš i na tome sam ti zahvalna! Kakav si ti blagoslov!", dodala je. 

Life&style 72 tjedna na top listi New York Timesa, knjiga Zelena svjetla glumca Matthewa McConaugheyja sad je prevedena i kod nas

Matthew i Camila upoznali su se još 2006. u klubu, nakon čega su se zajedno pojavili na utakmici Rose Bowl, a Matthew je priznao da od večeri kada su se upoznali nije želio provoditi vrijeme ni s jednom drugom ženom. U braku su od 2012. godine i imaju još dvoje djece, 14-godišnjeg sina Levija i 13-godišnju kćer Vidu, a briljantni je glumac više puta iskreno progovorio o tome koliko je očinstvo promijenilo njegov pogled na život.

"Jesi li se ikada osjećao čistije, smislenije i muževnije od trenutka kada se rodi tvoje prvo dijete?", upitao je Howarda Sterna 2017. godine te dodao: "Čovjek bi trebao udvostručiti sve o čemu razmišlja u svom životu, u onim mjesecima koji slijede kada dobije dijete. Samo sam rekao, vau, vidi kako je moj život uzbudljiv... Imam više radosti, smijem se glasnije, imam i više boli i imam više tuge, ali čovječe, dinamičan je."

Life&style Bili su zaboravljeni pa se vratili: 2022. je godina renesanse nekih glumačkih imena

Iskreno je govorio i o tome je li i kako njegova tadašnja nova životna uloga utjecala na njegove filmske: "Pa ono, moj posao nije izazovan, i nije ni blizu uzbudljiv kao moj život!' Ali uvijek kažem da mi je draže to nego da je obratno. Ali ajde, neka prođe neko vrijeme pa možda pronađem neki posao koji me plaši ili uzbuđuje onoliko koliko me uzbuđuje moj život."

A što se posla tiče, dobitnik Oscara nedavno se bio okrenuo i sadržajima za djecu pa je tako dao glas Busteru Moonu u franšizi 'Pjevajte s nama', no nastavio je glumiti i u ulogama koje mu najbolje leže pa smo ga imali prilike gledati i u filmovima 'Gospoda' i 'Faca s plaže'.

Posjeti Miss7.24sata.hr