Maja Šuput objavila fotografiju trenutka koji joj je promijenio život, a jedan detalj je svima upao u oko

Instagam
Vidi originalni članak
  • Kako je to izgledao dan koji joj je promijenio život, pjevačica Maja Šuput Tatarinov odlučila je podijeliti sa svojim obožavateljima
  • Riječ je o danu u kojem je saznala da je trudna, a prisjetila se i kako je suprugu Nenadu priopćila sretnu vijest
  • Objavila je i fotografiju snimljenu toga dana, a pratitelji nisu propustili prokomentirati jedan detalj u prostoru

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov s pratiteljima na društvenim mrežama je podijelila kako je izgledao dan koji joj je promijenio život. Bio je to 20. srpanj, dan u kojem je saznala kako očekuje svoje prvo dijete. "To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jest nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako priopćim mužu da će postati otac", započela je 41-godišnjakinja ovu emotivnu objavu.

Moda Domaće cure genijalno nose kapute na trenirke pa smo izdvojili najbolje stajlinge

Priznala je kako je bila iznimno uzbuđena pa tako iznenađenje nije pošlo onako kako je planirala. "Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti "rec" kad je ušao iako sam mobitel postavila na pravo mjesto... Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka reći BEBA???? I počeo plakati. Onda smo se malo plakali u duetu", napisala je pjevačica u opisu fotografije koja je nastala spomenutog dana, a na kojoj ju možemo vidjeti na natpisom 'beba' na trbuhu.

S društvenih mreža Lejla je još jednom pokazala kako divno nosi najtraženiji komad sezone. Pronašle smo slične

Objava je u kratkom roku prikupila preko 37.000 lajkova, a u komentarima su se redale čestitke oduševljenih obožavatelja. Fotografiju je pjevačica snimila u vlastitom domu, a dio pratitelja posebnu je pažnju obratio na uređenje prostorije. Tako im je za oko zapeo Majin portret na zidu, a neki su odmah prepoznali kako se radi o djelu čiji je autor Brent Ray Fraser, umjetnik koji slika penisom.

Ovaj rad nastao je za vrijeme njegovoga natjecanja u showu 'Supertalent', a pjevačica je ondje bila u ulozi članice žirija. Kanadski umjetnik tada je naslikao i drugog člana žirija, plesača Davora Bilmana, no za razliku od vrckave pjevačice on svoj portret nije odnio kući.

Posjeti Miss7.24sata.hr