Ljudi se ne mogu načuditi koliko princ Harry zapravo liči na djeda. Pogledaj fotku princa Philipa iz 1957.!

Profimedia / @salmahayek Instagram Princ Harry i princ Philip, 2015. godine
Vidi originalni članak
  • Nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija 36-godišnjeg princa Philipa, mnogi su ostali frapirani koliko mu je unuk Harry zapravo nalik
  • "Za sve one koji tvrde da Harry nije Charlesov sin, pogledajte fotografiju, isti je Philip", jedan je od učestalih komentara koji se mogao pročitati ispod objave
  • Unatoč narušenim obiteljskim odnosima, Harry je pristigao na djedov pogreb, a od njega se oprostio i emotivnim priopćenjem

"Kako ovo ranije nitko nije zamijetio?", zapitali su se brojni korisnici društvenih mreža nakon što je u javnost isplivala fotografija princa Philipa koja sugerira kako je njegov unuk Harry njegova ' slika i prilika'. Riječ je o fotografiji nastaloj 1957. godine za potrebe naslovnice magazina 'Paris Match', a koju je na svom Instagramu objavio Chris Jackson, autor knjige o britanskoj kraljevskoj obitelji nazvane 'Moderna Monarhija'.

Obiteljsko stablo Kome su kraljevska djeca zapravo nalik? Neke usporedbe bi te mogle izenaditi

Philip 2.0

Princ Philip u vrijeme nastanka fotografije imao je 36 godina, a upravo se u ovoj dobi danas se nalazi njegov unuk Harry. Usporedba fotografija dvojice prinčeva u vojničkim odorama mnoge je navela na zaključak kako je vojvoda od Sussexa djedova kopija. Slažeš li se?

"Ajme, na prvu sam mislila da je ovo Harry", "Za sve one koji tvrde da Harry nije Charlesov sin, pogledajte fotografiju, isti je Philip", "Oduvijek sam tvrdio da Harry liči djedu, ova fotografija to i potvrđuje", "Pa ovo je Harry! Nikad nisam ranije primijetila ovu sličnost", "Sad svi znamo kako će Harry izgledati za 50 godina", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Ovako bi za 20 godina trebali izgledati najmlađi članovi kraljevske obitelji, Charlotte će biti prava ljepotica

Na pogreb je pristigao bez supruge

Podsjetimo, princ Harry je iz SAD-a pristigao na sahranu svog djeda, no u njegovoj pratnji se ne nalazi i supruga mu Meghan. Njezin izostanak je opravdan liječničkom zabranom putovanja, budući da se vojvotkinja nalazi u drugom tromjesečju trudnoće.

Naravno, mnogi sumnjaju u istinitost ove tvrdnje te smatraju kako se odbjegla vojvotkinja ne želi suočiti s rodbinom koju je javno prozvala u šokantnom intervjuu koji je dala voditeljici Oprah Winfrey. Detalja spomenutog intervjua možeš se prisjetiti ovdje.

Za raskol među šogoricama Kate i Meghan zapravo je kriv Harry. Zna se na čijoj su strani Britanci

Life&style Najdugovječnija ljubav kraljevske obitelji: Pogledaj fotografije s vjenčanja kraljice Elizabete i princa Philipa iz 1947.

Oproštaj od "majstora roštilja i legendarnog zafrkanta"

Princ Harry od djeda se oprostio priopćenjem koje je objavljeno na službenoj stranici njegove organizacije Archewell. "Moj djed je bio čovjek od službe, časti i velikog humora. Uvijek je bio autentičan, oštrouman i mogao je zadržati pozornost bilo koje osobe zbog svog urođenog šarma, a i zato što nikada niste znali što bi sljedeće mogao reći", istaknuo je između ostalog u svojoj objavi.

Dodao je kako će ga povijest pamtiti kao princa Philipa, dugogodišnjeg vjernog pratitelja engleske kraljice, no da će za njega on prvenstveno ostati djed, "majstor roštilja, legendarni zafrkant i drzak gospodin do samoga kraja".

Posjeti Miss7.24sata.hr