Leonardo DiCaprio je na premijeru poveo svog oca - na prvu ne liče, ali ako se malo zagledaš...

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Sinoć je u Los Angelesu održana premijera novog dokumentarca o ekologiji kojeg producira Leonardo DiCaprio
  • Pažnju medija privuklo je to što se za promjenu nije pojavio s djevojkom ili majkom već ocem Georgeom 
  • Glumac se s ocem rijetko pojavljuje u javnosti pa su obožavateljice jedva dočekale vidjeti od koga je naslijedio gene

Na premijeri novog HBO-va dokumentarca  Led na vatri  posebnu pažnju plijenio je Leonarda DiCaprija. Glumac je gorljivi zagovornik rasprave o ekološkim pitanjima. Osim što je producent ovog dokumentarca, Leonardo je i narator koji vodi kroz radnju koja istražuje načine smanjenja emisija ugljika i usporavanje procesa globalnog zatopljenja.Ovaj dokumentarac je svojevrsni nastavak Leovog prvog ekološkog dokumentarca 11 sati iz 2011. godine.

BEAUTY Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude

No, ovoga puta na crveni tepih nije stigao u pratnji djevojke Camile ili majke Irmelin, ali je ondje bio njegov 75-godišnji otac George, koji  je naveden kao izvršni producent projekta. Glumac se s ocem rijetko pojavljuje u javnosti pa su obožavateljice jedva dočekale vidjeti od koga je naslijedio gene. Za jedne su otac i sin potpuno različiti, dok za druge, unatoč sitnim razlikama, potvrđuju onu da jabuka ne pada daleko od stabla. Kakav je tvoj dojam?

Obojica su hodali crvenim tepihom prije posebne projekcije održane u srijedu navečer u Muzeju umjetnosti LA County, no nažalost nisu zajedno pozirali. Leonardo je svoje vrijeme na crvenom tepihu provodio s redateljicom Leilom Conners, dok je George pozirao s unukom Normandie Farrar. 

Life&style Nećeš vjerovati kako Amal i George Clooney započinju svoj dan

Unatoč tome što su mu se roditelji rastali prije nego je napunio godinu dana života, ostao je u bliskom odnosu s ocem. Usprkos rastavi, roditelji su svog sina jedinca odlučili odgajati zajedno pa su čak jedno vrijeme živjeli u susjednim kućama koje je dijelio zajednički vrt. Premda svoj privatni život nastoji držati podalje od očiju medija, Leonardo nikada nije skrivao koliko mu znači podrška roditelja, a poveo ih je sa sobom i na dodjelu Oscara 2016. godine. Sinoćnji događaj je potvrdio kako otac i sin ne održavaju samo dobre privatne već i poslovne veze.   

Posjeti Miss7.24sata.hr