Korana Gvozdić i Ivan Šarić očekuju prvo dijete! Maja Šuput je svog sina već predbilježila za 'dejt'

Instagam
Vidi originalni članak
  • Na domaćoj javnoj sceni odvija se pravi 'baby boom', a prinova će stići i u obitelj Korane Gvozdić i Ivana Šarića
  • Marketinška stručnjakinja i komičar vijest o trudnoći podijelili su na društvenim mrežama, a njihove objave obasute su čestitkama brojnih poznatih Hrvata
  • Premda par nije želio otkriti spol djeteta, pjevačica Maja Šuput je radosno ustvrdila kako je njezin sin dobio "mega ekipu za parkić"

Korana Gvozdić i Ivan Šarić očekuju svoje prvo zajedničko dijete! Sretnu vijest buduća je majka podijelila na društvenim mrežama objavivši fotografiju na kojoj sa zaručnikom pozira u haljini koja otkriva trudnički trbuščić. "Imam sve na svijetu. Nas troje", napisala je 38-godišnjakinja.

O sretnoj vijesti oglasio se i njezin se dvije godine mlađi partner koji je uz zajedničku fotografiju kratko dodao opis "plus 1". Na daljnje novinske upite nije želio odgovarati, kao ni potvrditi očekuje li par djevojčicu ili dječaka. Poznato je tek kako će novi član njihove male obitelji stići u lipnju.

Saznajemo Prema istraživanjima, roditelji koji odgajaju uspješnu djecu dijele ovih 6 karakteristika

Na objavi trudnoće čestitale su im brojne poznate osobe iz domaćeg javnog života. "Opa, čestitam roditelji!", napisala je influencerica Ella Dvornik, dok je glumica Ecija Ojdanić priznala kako je to divna vijest. Svoj komentar među ostalima nisu propustili ostaviti ni poduzetnica Lana Klingor Mihić, voditeljice Nives Ivanišević, Mrina Maras i Marijana Batinić, stilist Marko Grubnić te pjevači Saša Lozar i Dino Jelusić.

"Jupiii. Imamo mega ekipu za parkić. Ako je curka pribilježit ću malog na prvi dejt, a ako je dečko imamo ekipu za prve poduzetničke baby sastanke", poručila im je pjevačica Maja Šuput. Dok je glumac Slavko Sobin prokomentirao kako je napokon stigla i ova dugoiščekivana sretna vijest.

Stars Svakome se može dogoditi: Maja Šuput nije platila račune i prijeti joj ovrha?

Podsjetimo, stand‑up komičar i marketinška stručnjakinja u vezi su od 2013. godine, a zaručili su se u kolovozu 2016. godine tijekom romantičnog odmora na grčkom otoku Zakintosu. "Ja sam sretan čovjek jer sam našao ženu s kojim sam stvorio svoj svijet. Mi smo tim, ma što god da nam se događalo, a svašta nam se događalo u ovih osam godina, i nikad nismo odustali jedan od drugog", otkrio je Šarić u nedavnom razgovoru za Večernji list.

Posjeti Miss7.24sata.hr