Kći Brucea Willisa i Demi Moore Tallulah zaručila se: Pogledaj njezin ogroman vjenčani prsten

Instagram/@buuski Demi Moore i Bruce Willis sa kćeri Tallulah
Vidi originalni članak
  • Obitelj Willis-Moore širi se: najmlađa kći glumca Brucea Willisa i Demi Moore se zaručila
  • Njezin zaručnik, redatelj Dillon Buss nije skrivao svoju sreću poručivši kako Tallulah Willis napokon može nazvati svojom zaručnicom
  • Cijela obitelj je presretna te upućuje čestitke novopečenim zaručnicima

Tallulah Willis, najmlađa kći Brucea Willisa i Demi Moore, objavila je na Instagramu da se zaručila za Dillona Bussa.Umjesto tradicionalnog "da" nakon što je filmski redatelj pao na jedno koljeno, Willis je napisala da bi "s apsolutnom sigurnošću" prihvatila njegovu ponudu za brak.

"Napokon te mogu nazvati svojom zaručnicom. Volim te zauvijek, Buuski Lu, ti si mi najbolja prijateljica", Buss je napisao uz nekoliko fotografija na  Instagramu, ne skrivajući svoju sreću zbog zaruka. Willis je kasnije podijelila snimak i fotografiju svog masivnog zaručničkog prstena u obliku smaragda: "Ruke se i dalje tresu", napisala je, a jedan korisnik komentirao je "Tresu se od težine silnih karata u tom prstenu".

Stars Demi Moore prošetala modnom pistom, a mnogi je nisu prepoznali: Što joj se dogodilo s licem?

Obitelj glumca Brucea Willisa podijelila je svoje uzbuđenje i čestitala paru na društvenim mrežama. "Volim ovu ludu djecu", objavila je Rumer Willis na Instagramu. "Čestitam, oboje vas neizmjerno volim i tako sam uzbuđena zbog vas", dodala je najstarija kći glumice Demi Moore i glumca Brucea Willisa.

Razvod stoljeća: nakon 27 godina braka rastaju se Bill i Melinda Gates. Kako će podijeliti 130 milijardi dolara?

Glumica Demi Moore pridružila se čestitkama. "Čestitke mojoj djevojčici i njenom dražesnom voljenom na zarukama! Sretan dan za cijelu obitelj", napisala je uz fotografiju na kojoj oduševljeno pozira sa kćeri i njezinim zaručnikom.

Bruce i Moore, koji su bili u braku od 1987. do 2000., također imaju kćeri Rumer (32) i Scout (29.) Emma Heming Willis, Bruceova druga supruga, komentirala je uz nekoliko emojija i srcem ispod objave o zarukama. Glumac je sa Emmom Willis u braku od 2009., te s njom ima dvoje djece: Mabel (9) i Evelyn (7).

Iako nije jasno kada su novopečeni zaručnici počeli izlaziti, Buss je prošle godine bio u karanteni sa zaručnicom i njezinom obitelji tijekom prvog lockdowna za vrijeme pandemije. Bruce Willis i Demi Moore, koji su se razveli prije 20 godina, tada su punili naslovnice zbog zajedničkog boravka u karanteni u njihovoj obiteljskoj kući u Idahu, svi su se pitali zašto glumac ne boravi sa svojom suprugom.

Life&style Izbacili su Brucea Willisa iz trgovine jer nije nosio masku. Glumac je nakon toga poslao poruku svima

Tallulah je tada na Instagramu podijelila fotografiju obiteljske razonode u karanteni, prikazujući kako obitelj zajedno nosi odgovarajuće prugaste pidžame.

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Posjeti Miss7.24sata.hr