Julia Roberts objavila rijetko viđenu fotografiju sa suprugom povodom 18. godišnjice braka

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Poznata Oskarovka Julia Roberts poznata je po tome da privatni život drži podalje od javnosti
  • Mnoge je iznenadila njezina posljednja objava na Instagramu u društvu supruga
  • Par je proslavio 18 godina braka u kojem su dobili troje djece

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, Julia Roberts(52) osim po svojem širokom osmijehu i ulogama, poznata je po tome da je veoma tajnovita kad je njezin privatni život u pitanju. Iako se zna da je u braku i da ima troje djece, Julia nije sklona objavljivanju slika na društvenim mrežama pa tako njezini pratitelji s vremena na vrijeme ostanu iznenađeni kad na fotografijama ugledaju članove njezine obitelji.

LIFESTYLE Jako dovitljivo! Pogledaj što ljudi stavljaju ispred klima uređaja pa im terasa izgleda bolje

Njezina posljednja objava naišla je na oduševljenje jer se na njoj nalazi sa suprugom Dannyjem Moderom (51) kojeg ljubi u obraz. Povod za objavu je bila 18. godišnjica braka koju je ovaj par proslavio. Uz fotografiju, glumica je jednostavno napisala: ''18 godina'' te je stavila emotikone u obliku zvjezdica.  

Par se vjenčao 2002. godine, a upoznali su se na snimanju filma ''The Mexican'' u kojem je Julia imala glavnu ulogu, a Danny je bio kamerman. Početak njihove veze nije bio idiličan jer je kamerman tada bio u braku, no unatoč svemu ostali su zajedno sve ove godine. U svom dugogodišnjem braku ovaj par je dobio i troje djece, 15-godišnje blizance Hazel i Phinnaeusa te 13- godišnjeg Henryja. 

Zvijezde Indira je proslavila godišnjicu braka - pogledaj kako je odgovorila suprugu

U intervjuu s kolegicom Gwyneth Paltrow 2016. godine, Julia je progovorila o odnosu sa suprugom i rekla: '' On mi je do danas, do ove minute omiljeni čovjek. Mene više zanima što on ima za reći i koje je njegovo gledište nego bilo tko drugi. Stvarno, na taj način smo jako sretni. Mi se jednostavno jako volimo i uživamo u međusobnom društvu.''

Posjeti Miss7.24sata.hr