Jennifer Lawrence se vjenčala u tajnosti?! Evo što je procurilo iz New Yorka...

AGENCE/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Iz New Yorka stiže potencijalno velika vijest, naime, kruže priče da je poznata glumica rekla "sudbonosno DA"
  • Par je došao u matični ured u New Yorku s tjelohraniteljima i prijateljem, mogućim svjedokom, ali službena verzija je da su samo došli pokupiti dozvolu za vjenčanje koje planiraju idući mjesec
  • Izvori tvrde da su glumica i trgovac umjetnina blistali nakon izlaska iz matičnog ureda, a da je Maroney skrivao prste lijeve ruke

Glumica Jennifer Lawrence oduševila nas je svojim ulogama u filmskom serijalu Igre gladi, njezina uloga ohrabrila je svaku ženu i vjerujemo da je nekima njezina hrabrost i odlučnost poslužila i kao životna inspiracija. U stvarnom životu Jennifer je ipak nešto drukčija, romantična i zaljubljena, potpuno posvećena svom dragom - trgovcu umjetnina Cookeu Maroneyju. 

A iz New Yorka stiže potencijalno velika vijest! Kruže priče da su se Jennifer Lawrence i Cooke Maroney su se vjenačli u tajnosti! Što pouzdano znamo? Zaljubljeni par je navratio u matični ured u New Yorku kako bi podigao dozvolu za vjenačnje. Službena verzija je da se vjenčanje sprema u listopadu pa im je unaprijed trebao ovaj dokument. Ipak, procurile su neke informacije da su Lawrence i Maroney dozvolu dobili ranije, a zapravo su se došli vjenačti.

Par je došao u matični ured u pratnji dva tjelohranitelja i jednim prijateljem, koji je, moguće je, bio i svjedok na vjenčanju. Nije tajna da se Lawrence silno željela službeno vjenčati, nikad nije spominjala proslavu ili ceremoniju. Za nju je bio bitan samo "papir", a to je otkrila i u podcastu: "Želim se službeno vjenčati za njega i biti u braku zauvijek. Srećom, postoje papiri koji će mi to omogućiti. To je sjajno. Kad pronađete svoju najdraži osobu na planeti, možete se za njega službeno vezati.

BRIDEZILLA Jennifer Lawrence u depresiji: Nitko joj ne dolazi na djevojačku!

U jednom tweetu koji je sada izbrisan jedan je očevidac ispričao situaciju: "Ono kad odeš u matični ured kako bi podigao dozvolu za vjenčanje, a ispred tebe se pojavi Jennifer Lawrence. Priču je prvi objavio Page Six, a portal tvrdi da je par blistao u matičnom uredu, ali i da je Maroney vidljivo skrivao prste lijeve ruke nakon što su napuštali zgradu...Hmmm! 

Lawrence se u veljači zaručila nakon manje od godinu dana veze, a nekoliko je puta isticala da s Cookeom želi provesti ostatak života. "Definitivno sam spremna udati se. Kad sam ga upoznala, znala sam da je on onaj pravi. Razgovarali smo o braku, želimo se vjenčati, želimo se potpuno posvetiti jedno drugome", objasnila je Jennifer.

INTERVJU Emma Stone i Jennifer Lawrence dale su nam lekciju ženskog prijateljstva

Velika ljubav logično se trebala uskoro okončati i brakom, a prije nekoliko mjeseci Jennifer se "jadala" da joj nitko ne želi doći na djevojačku zabavu. Razlog ipak nije da ju sve bliske prijateljice mrze, već se glumica predomislila u posljednji čas. "Mislila sam da ne želim imati djevojačku, a onda sam u posljednjem trentku odlučila da ipak želim", rekla je. Budući da je sve bilo u zadnji čas, nitko više nije bio dostupan. Priznala je da je briznula u plač nakon što je to shvatila.

Ipak, brzo je prešla preko tog neugodnog iskustva, a po svemu sudeći velika je šansa da je u tajnosti jučer napravila taj posljednji korak i na ruku stavila vjenčani prsten. Nadamo se da je to samo početak jedne velike ljubavi...

FORBES Lista najplaćenijih: Jennifer Lawrence "teška" je 46 mil. dolara

Posjeti Miss7.24sata.hr