Jelena Rozga odabrala vrući trend, ali ove čizmice se neće svidjeti svima

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Jelena Rozga često iznenadi odabirom cipela
  • Za jedno radijsko gostovanje odjenula je bijele gležnjače vrijedne 1800 kn
  • Kombinirala ih je uz midi haljinu cvjetnog uzorka

Jelena Rozga često se ističe po maštovitom odabiru cipela kojima podiže svoje kombinacije. Već je nosila i "ružne" tenisice i megapopularne bajkerske gležnjače, a sada nas je iznenadila poprativši trend s kojim smo u love-hate odnosu. Riječ je o bijelim čizmicama koje su često predmet rasprava modnih znalaca. 

Plavokosa pjevačica odabrala je bijele gležnjače brenda Anine Bingvrijedne nešto više od 1800 kn. Čizmice su prilično duboko rezane i sa strane imaju patentni zatvarač te srednje visoku petu koja ih čini elegantnijima. Istini na volju, čizme uistinu odišu originalnošću i, u svijetu bijelih cipela, bile bi jedan od naših favorita.

VRIJEDI LI? Casual kombinacija za 20 tisuća kuna?! Da, baš takvu nosi Jelena Rozga...

Jelena ih je kombinirala uz midi haljinu na vezanje koja je cijela prekrivena cvjetnim printom i na dnu ima volan. Ona je brenda Ganni i cijena joj je oko 2 tisuće kuna. Ova proljetna haljina istaknula je vitku liniju i nježnu građu pjevačice te joj uistinu pristaje. I prava je za promociju Jeleninog aktualnog hita Moje proljeće.

Život Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći

Ova kombinacija definitivno će naći i poklonike i one kojima se neće svidjeti, ali moramo pohvaliti Jeleninu modnu odvažnost. S njom nikada nije dosadno! Što ti misliš o ovoj kombinaciji?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr