Jelena Rozga zanimljivo je iskombinirala nježnu proljetnu haljinicu s robusnim čizmama

Miss7/PR
Vidi originalni članak
  • Jelena Rozga romantičnu je haljinicu iskombinirala s kaubojskim čizmama
  • Cijena čizama brenda Golden Goose kreće se oko 7100 kuna
  • Jelena je kombinaciju začinila statement naušnicama uz koje joj nijedan drugi modni dodatak nije bio potreban

Pjevačica Jelena Rozga poznata je po svom nenametljivom, ali elegantnom stilu odjevanja i komadima koji se lako kombiniraju. Međutim, vrlo često iznenađuje neuobičajenim kombinacijama i spojevima koje bismo teško spojili. A na njoj izgledaju odlično! Za jedan takav čudan i funkcionalan spoj odlučila se i sinoć na predstavljanju Sarajevo Film Festivala koje se održalo u zagrebačkom kafiću Velvet. 

Plavokosa pjevačica odlučila se za romantičnu midi haljinicu sa žuto-crnim cvjetićima, kratkim rukavima i suptilnim izrezom. Međutim, neočekivani dio kombinacije definitivno su kaubojske čizme brenda Golden Goose čija se cijena kreće oko 7100 kn. Čizme su posebne po sjajuckavim detaljima i zvijezdi na sredini, a dostupne su i u bijeloj i smeđoj boji.

Moda Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi

Golden Goose čizme (oko 7100 kn)

Pjevačica je kombinaciju upotpunila malom, crnom torbicom koja ide uz baš svaki outfit, a look je zaokružila statement naušnicama kakve dosada nikada nije nosila. Velike naušnice kombinacija su sive i zlatne boje, a jasno je da uz njih nijedan drugi modni dodatak nije bio potreban. Po pitanju frizure i šminke, Jelena je ostala vjerna nježnim kovrčama i vrlo suptilnom makeupu. Kako se tebi svidio ovaj neobični outfit?

Posjeti Miss7.24sata.hr