Izabel Kovačić prošetala u najpopularnijim čizmama sezone i s torbom od 19 tisuća kuna

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga nogometaša, poznata je po svom stilu
  • Odjevne kombinacije uvijek izgledaju veoma trendi, kao i komadi koje izabire
  • Izabel je za posljednju fotografiju odabrala jedne od najpopularnijih čizama ove sezone, PVC bijele brenda Chloé koje je iskombinirala s Bottega Veneta torbom

Izabel Kovačić jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica, a njezin stil mnogima je inspiracija. Neko vrijeme ju nismo imali prilike vidjeti, no posljednjih mjeseci aktivnija je nego ikad na društvenim mrežama. Otkad se saznalo za njezinu trudnoću, Izabel je svoje dane provodila u Hrvatskoj, a ovdje ima i svoj brend dječje organske odjeće Lunilou. Sredinom listopada ona i suprug Mateo Kovačić postali su roditelji dječaka Ivana, a nedugo nakon poroda mogli smo opet uživati u njezinim fotografijama na Instagramu. 

Svijet slavnih Kako slatko! Izabel Kovačić pokazala kakvo ju je iznenađenje dočekalo nakon povratka iz bolnice

Ono što većina voli na njezinom profilu je stil ove mlade poduzetnice u kojem prevladavaju crna i bijela boja te zemljane nijanse. Upravo se za tu kombinaciju boja odlučila i na posljednjoj objavi, a na fotki pozira uz zgradu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. 

Bijela košulja preko koje je odjenula pletenu kratku haljinu te bež baloner savršeno joj pristaju, no pogled je mnogima skrenuo na glomazne bijele čizme. Koliko nam je poznato, riječ je o jednima od trenutno najpopularnijih čizama, Betty PVC modelu brenda Chloé koje su na stranici brenda trenutno rasprodane. Cijena dostupnog niskog modela je 495 dolara, odnosno oko 3 150 kuna pa pretpostavljamo da je drugi model nešto skuplji. 

Kao točku na i cjelokupnog stajlinga, Izabel se odlučila za popularnu Bottega Veneta torbu. Odabrala je model Jodie u crnoj boji, a cijena joj je 2 600 eura, to jest oko 19 tisuća kuna. 

TRENDOVI Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone

Posjeti Miss7.24sata.hr