Izabel i Mateo Kovačić postat će roditelji! Dugo su skrivali sretnu vijest, a znamo i kada stiže beba

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Gotovo tri godine nakon što su izrekli ''sudbonosno da'' Izabel i Mateo Kovačić imaju razloga za veliko slavlje
  • Naime, slavni par će na ljeto prvi put postati roditelji 
  • Igrač londonskog Chelsea i prelijepa poduzetnica koji su se upoznali točno prije deset godina uspjeli su dugo čuvati ovu vijest od medija

Nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga poduzetnica Izabel Kovačić očekuju svoje prvo dijete. Poznati par ovaj važan događaj uspio je dugo čuvati od medija, a vijest  od dolasku prinove na ljeto objavio je Story na naslovnici sutrašnjeg izdanja.  

Svijet slavnih Bi li je prepoznala? Izabel Kovačić pokazala fotografiju iz djetinjstva

Igrač londonskog Chelsea i prelijepa poduzetnica koja stoji iza brenda Lunilou ne kriju kako obožavaju djecu, a sada će po prvi put iskusiti čari roditeljstva. 

Izabel je vrlo vezana za svoje nećakinje s kojima provodi puno vremena, a sa suprugom volontira i pomaže djeci s posebnim potrebama unutar jedne domaće udruge.

Slavni par vjenčao se prije gotovo tri godine u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima gdje su se i upoznali. Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. 

Slavne dvojnice Strani mediji Izabel Kovačić prozvali "hrvatskom Shakirom", no što im je zapravo zajedničko?

Njihova skladna veza brzo je pobudila interes javnosti, a prvi ispiti za ovaj ljubavni odnos dogodili su se prije šest i pol godina kad je Mateo potpisao za Inter te preselio u Milano. Par je vezu održavao na daljinu, a priznali su kako im to nije bilo lako. Međutim, tada 21-godišnji Mateo u zimu 2016. zaprosio je mladu studenticu ekonomije, a godinu dana poslije svoju ljubav okrunili su brakom. 

Mateo i Izabel trenutno žive u Londonu, ali nakon razornog zagrebačkog potresa krajem ožujka odlučili su se vratiti kući kako bi pomogli svojim obiteljima i prijateljima.

Posjeti Miss7.24sata.hr