Ivana Kindl objavila je fotke sa Jacquesom i Josipom Lisac od prije 19 godina, evo koliko su se promijenili

Grgo Jelavic/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Ivana Kindl na Instagramu je podijelila uspomene iz 2003.
  • Pjevačica je na obje fotografije u zavidnom društvu
  • Na svojem profilu i inače često dijeli lijepe trenutke iz davnih dana

Naša pjevačica Ivana Kindl na svojem je Instagram profilu objavila fotografije od prije gotovo 20 godina. Na Instagram storyju je podijelila fotografiju sa Jacquesom Houdekom, s kojim ju veže dugogodišnje prijateljstvo, gdje zajedno poziraju u Opatiji. Ivana je tad imala 25 godina, a Jacques 19 i oboje su bili na počecima svojih velikih karijera. Jacques je naravno fotografiju podijelio i na svojem profilu.

Uz fotografiju Ivana je napisala “Opatija 2003. Moja prva Dora, a Jacquesova druga”.

Ivana je na svojem prvom nastupu na Dori nastupala s pjesmom “Ti mi daješ snagu”, dok je Jacques otpjevao pjesmu koja je kasnije postala jedna od njegovih najpoznatijih, “Na krilima ljubavi”. Jacques je te godine zauzeo visoko peto mjesto, dok se Ivana sa svojom pjesmom nije uspjela plasirati u finale.

Stars Ivana Kindl prekinula vezu nakon 15 godina: "Iselila sam se iz njegovog stana, ali on mi i dalje piše pjesme"

Osim s bliskim prijateljem Jacquesom, s kojim i inače objavljuje zajedničke fotografije, posebno sa zajedničkih nastupa, Ivana je s obožavateljima podijelila još jednu fotografiju iz arhive. 

Ovaj put na fotografiji društvo joj je pravila Josipa Lisac i to na dodjeli nagrada Porin, 2003. Ivana je uz fotografiju napisala: “Prvi susret s divom na Porinu 2003.” Josipa Lisac ispod fotografije u komentaru je napisala “Divna Ivana..”

Pjevačica i inače često dijeli fotografije iz arhive, što s nastupa, iz djetinjstva ili kao i ovaj put lijepih uspomena s dragim kolegama.

Stars Jacques Houdek u modnoj kombinaciji koju nitko nije očekivao oduševio Slavonce

Posjeti Miss7.24sata.hr