Stars
Ivana Kindl prekinula vezu nakon 15 godina: "Najtužniji je onaj čovjek koji izgubi vjeru u ljubav - za ljubav uvijek ima vremena"

Ivana Kindl prekinula vezu nakon 15 godina: "Iselila sam se iz njegovog stana, ali on mi i dalje piše pjesme"

  • Nakon dugih 15 godina veze prekinuli su glazbenica Ivana Kindl (43) i Alen Križaj (41)
  • Ivana i Alen su godinama spajali poslovnu suradnju i ljubav, a prekid, čini se, neće utjecati na njihovu glazbenu suradnju
  • Unatoč prekidu duge veze Ivana kaže kako nije izgubila vjeru u ljubav te kako je najtužniji čovjek koji prestane vjerovati u pravu ljubav

Glazbenica Ivana Kindl i njena dugogodišnja ljubav i poslovni partner, Alen Križaj, nedavno su prekinuli vezu dugu 15 godina, a Ivana se iselila iz Alenovog stana u Velikoj Gorici, doznaje Večernji list. Navode o prekidu potvrdila je kazavši: "Točno je da nismo više zajedno, a to se "kuhalo" već duže vrijeme. Odlučili smo da je tako najbolje, pa sam se iselila iz njegovog stana, ali smo ostali u prijateljskim odnosima. Uostalom, on mi i dalje piše pjesme, a već imamo spreman i novi album" - rekla je Ivana dodajući kako nije lak prekid nakon toliko godina, s obzirom da su poput obitelji. 

Ispovijesti Ivane Kindl: Puno sam razmišljala o djeci i na kraju sam odlučila...

Otkrila je kako među njima nema nikakve drame ni zamjerki, te kako nastavljaju njegovati svoj prijateljski i poslovni odnos. Iako se iselila iz Alenovog stana, ostala je živjeti u Velikoj Gorici jer je zavoljela taj grad. No, ono što je najvažnije poslije duge veze - Ivana nije izgubila vjeru u ljubav.

"Apsolutno ne! Najtužniji je onaj čovjek koji izgubi vjeru u ljubav. Puno sam radili na sebi i svojoj mentalnoj higijeni. I dalje nemam osjećaj da sam slobodna, no to su procesi. Za ljubav uvijek ima vremena, sad jednostavno želim biti sama sa sobom, a poslije ćemo vidjeti što će se dogoditi. Ima još vremena za ljubav - otvoreno će Ivana, koja je nedavno izdala novu pjesmu "Pusti da se dogodi", za koju je napisala tekst, a s Alenom potpisuje i glazbu. Inače, Kindl priprema i novi album koji će svijetlo dana ugledati početkom iduće godine, a bit će to prava kruna koja će obilježiti njezinih 20 godina karijere.

Možda vas zanima Ivana Kindl: Moja borba s depresijom još traje, ali pronašla sam što mi pomaže i bolje sam Rubrika Život Život

"Voljela bih napraviti turneju po hrvatskim gradovima i promovirati album u Zagrebu, ali veliki je faktor i epidemija koronavirusa. Zato sam zapravo i odgodila izlazak albuma, no nadam se da će sve biti gotovo na proljeće" - kaže Ivana koja se proteklu godinu posvetila karijeri i pisanju novih pjesama, a ako se nastavi situacija bez svirki, ima ideju i za druge poslove.

Možda vas zanima Ivana Kindl: Sretna sam jer sam do cilja stigla isključivo talentom Rubrika Life&style Life&style

"Nije lako, ali mora se ići naprijed. Posljedice epidemije osjetit će se i kad sve ovo završi, a ako se nastavi ovaj niz razmišljam prvo da krenem s podukama u pjevanju, jer hrpa ljudi čeka da ih naučim, a vrlo mi je zanimljiv i radijski posao, i o tom sam počela intenzivno razmišljati. Sviđa mi se ono što radi Giuliano na Radio Dalmaciji, pa imam ideju da nešto slično napravim i na goričkim radijima. Slično radi i Nikolina Tomljanović na Radio Rijeci, koja ugošćuje glazbenike i pjeva s njima. Definitivno bih tako nešto uvela i ja, ali naravno da ne bih kopirala, nego bih imala svoj koncept"- otkrila je svoje planove Ivana Kindl. 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0