Instagram vs. realnost. Neven Ciganović se narugao fotografijama Nine Badrić u kupaćem

Instagam Neven Ciganović
Vidi originalni članak
  • Neven Ciganović na domaćoj je estradi poznat kao osoba koje nema dlake na jeziku, a društvene mreže nerijetko koristi i za prozivku slavnih Hrvata
  • Ovoga puta na njegovoj meti se našla pjevačica Nina Badrić, odnosno njezina linija za koju stilist vjeruje kako je lažirana za društvene mreže
  • Svoju tezu odlučio je pokazati usporedbom dviju fotografija koje prema njemu pokazuju Instagram i realnost kada su Ninine objave u pitanju

Modni stilist Neven Ciganović voli se oslovljavati titulom društvenog kroničara te nerijetko na društvenim mrežama komentira aktualnosti iz svijeta poznatih i slavnih. Nakon što je zbog viška kilograma prozvao Lanu Jurčević i Luciju Lugomer, na njegovoj se "meti" zbog istih razloga ovoga puta našla pjevačica Nina Badrić.

Objavljena Instagram priča sadržavala je kolaž sastavljen od dvije Ninine fotografije, a isti je naslovljen Instagram vs.stvarnost. Jedna od fotografija na kojima pjevačica pozira obrađena je tako da izgleda kao da je svojom težinom iskrivila metalne šipke ograde.

Stars Nina Badrić pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu, svi hvale njezin prirodan izgled na fotkama

Ovim potezom Ciganović je želio aludirati na to kako 49-godišnjakinja suviše obrađuje fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama te da one ne predstavljaju njezin stvarni izgled.

U razgovoru za 24sata je otkrio kako su spomenute fotografije tek šala, a priznao je i kako je pjevačica njegova vječna inspiracija. "Iako se volim zezati na račun Nininih oblina, zavidim joj na tolikom samopouzdanju s obzirom na broj objavljenih slika u badiću ovog ljeta", istaknuo je.

S društvenih mreža Iva Todorić ne skriva koliko uživa u ljubavi! Mlađahnog dečka ponovno je povela na krstarenje

Uz Ninu, Cigi se u svojim objavama dotaknuo i Ive Todorić. Naime, ponovno je objavio njezinu Instagram priču nastalu prilikom  posjeta Međugorju u kolovozu ove godine, no umjesto kipa Gospe u obradi je postavio Nininu fotografiju. Pjevačica se o ovoj "šali" nije oglasila, no u međuvremenu je objavila novu fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Ovim potezom kao da je željela suptilno dati do znanja da je ovakvi komentari ne zanimaju.

Posjeti Miss7.24sata.hr