Indira je proslavila godišnjicu braka - pogledaj kako je odgovorila suprugu

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Indira Levak, danas slavi šestu godišnjicu braka sa suprugom Miroslavom
  • Na Instagramu je čestitala suprugu godišnjicu, a pristigle su im brojne čestitke
  • Indira i Miroslav su se vjenčali 2014. godine u Bjelovaru nakon godinu dana veze

Današnji datum ima posebno značenje za pjevačicu Indiru Levak (46) i njezinog supruga Miroslava. Naime, prije točno šest godina par je ozakonio svoju jednogodišnju vezu na imanju Coner u blizini Bjelovara. Indira je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju snimljenu na njihovom balkonu, a uz nju poruku u kojoj se malo i našalila.

''Koja nam je ovo godišnjica? - pita Miro. Peta - odgovara Indira. -Ali to si mi rekla prošle godine! - E pa nisam ja takva da danas pričam jedno, a sutra drugo! Sretna nam godišnjica ljubavi'', tako je glasila poruka ispod fotografije, a pratitelji su odmah krenuli s čestitkama i najljepšim željama.

Slatka godišnjica Dirljive riječi koje je Maja Šuput uputila suprugu za prvu godišnjicu braka

Prošle godine, Indira je godišnjicu na društvenim mrežama obilježila slikom sa vjenčanja pa smo se tako mogli prisjetiti vjenčanice modne kuće Vesna Sposa u kojoj je mladenka zablistala.

Ljubavna priča pjevačice i poduzetnika je počela kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo osam godina upoznali u teretani, a Indira ne krije koliko je sretna uz Miroslava. Par zajedno i dizajnira i izrađuje moderan namještaj, a sami sebi su najbolja reklama jer se on često nalazi na njihovim slikama. 

Godišnjica poznatih Modrići slave 10. godišnjicu braka: prisjetili smo se slika s vjenčanja ovog netipičnog para iz svijeta nogometa

Posjeti Miss7.24sata.hr