Hrabro! Ivana Mišerić pokazala je vještinu kojom se ne može pohvaliti baš svatko

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Radijska voditeljica Ivana Mišerić na Instagramu se pohvalila novim hobijem
  • Upisala je školu letenja te je već na pola puta da postane pilotkinja 
  • Objavila je i snimku s 34. sata te je pokazala kako upravlja Cessnom

Poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić na Instagramu često na društvenim mrežama dijeli situacije iz privatnog života sa svojim pratiteljima. Poznata je i kao ljubiteljica sporta i zdravog načina života, a ovog puta iznenadila je mnoge novim hobijem. Naime, Ivana je upisala školu letenja te je već na pola puta da postane pilotkinja.  

Life&style Najnoviji izazov osvojio je internet, posebno ga vole vatrogasci i medicinske sestre - a iskazala se i Ivana Mišerić

Zgodna voditeljica je prvo objavila trominutni video u kojem se priprema za ulazak u Cessnu te kako izgleda kad je ona u ulozi pilota, a iz videa smo mogli doznati što se sve radi na 34. satu. Uz objavu, Ivana je napisala: ''Nebo je granica i te fore... Idem po krila jer B, F, G kategorije nisu dovoljne. Opa. Ovo je zastrašujuće dobro. '' Zasad voditeljica ima dozvolu za upravljanje automobilom, traktorom te radnim strojevima, a veseli se novoj kategoriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Modni odabiri Ivana Mišerić naručila je 'romantični zeleni topić' - pogledaj što joj je stiglo

Također, Ivana nije propustila priliku slikati se ispred svog trenutačnog vozila, a mnogi su ostali oduševljeni njezinom hrabrošću te su joj poželjeli sreću. 

Objavila je i sliku iz kokpita u kojem posljednje vrijeme provodi puno vremena te je napisala: ''Ako mislite da možete, vi možete. Ako mislite da ne možete, opet ste u pravu.'' Vjerujemo kao će Ivana svojim pratiteljima pokazivati i dalje kako napreduje njezin novi hobi, a mi moramo priznati da je zaista hrabra.

Svijet slavnih Kako je samo gipka! Ne vjerujemo što je Nikolina Ristović uspjela izvesti u Trogiru

Posjeti Miss7.24sata.hr