Hana Huljić objavila je rijetke obiteljske fotografije iz djetinjstva na kojima pozira s bratom. Preslatki su!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Brojni poznati na društvenim mrežama dijele svoje slike iz djetinjstva
  • Posljednja u nizu je Hana Huljić koja je fotografirala dvije stare slike na kojima pozira s bratom Ivanom te ih je objavila na Instagramu 
  • Inače, Hana je magistra kompozicije i glazbene teorije te se bavi i pjevanjem

Vjerojatno ne postoji osoba u Hrvatskoj koja nije čula za splitsku obitelj Huljić koju čine Vjekoslava, Tonči, Hana i Ivan. Ova glazbena obitelj stoji iza gotovo svake pjesme koja postane hit na našoj estradi, no kad je u pitanju privatni život nisu toliko otvoreni. Ipak, najmlađa članica obitelji, Hana (30), na svom Instagram profilu prije nekoliko dana je otkrila ne baš često viđenu fotku.
 

Naime, Hana je uslikala dvije obiteljske fotografije na kojima je s dvije godine starijim bratom Ivanom, koji nastavlja tatinim stopama. Uz fotografije mlada pjevačica je napisala ''Nedavno'' te je stavila ikonu pilića u jajetu. Hanini prijatelji na ovu objavu su reagirali srcima.

Anketa Mlada pjevačica Hana Huljić ima novu pjesmu, a mi se pitamo nalikuje li ova ljepotica više na mamu ili tatu?!

Na jednoj slici je Hana u kolicima u dobi od nekoliko mjeseci te Ivan koji grli kolica, dok su na drugoj slici brat i sestra nešto stariji. Na njoj Hana sjedi Ivanu u krilu, a on ju je zagrlio. I tada je Hana imala plave uvojke kao i danas. Također, kad pogledano nešto recentnije slike, kao ovu iz 2016. godine, moramo priznati da se Ivan i Hana nisu puno promijenili. 

Posjeti Miss7.24sata.hr