Glamurozan rođendanski party: Gigi Hadid u New Yorku s obitelji i prijateljima proslavila 27. rođendan

Instagram @gigihadid Gigi Hadid proslavila 27. rođendan
Vidi originalni članak
  • Poznati supermodel i majka djevojčice Khai u krugu obitelji i prijatelja proslavila je 27. rođendan
  • Rođendanski party održan je u New Yorku, a na zabavi su se pojavile i poznate zvijezde poput Blake Lively i Emily Ratajkowski
  • Za svoj rođendan Gigi je odabrala predivnu čipkastu bijelu kombinaciju s kojom je bila u centru pažnje 

Supermodel Gigi Hadid proteklog je vikenda u njujorškom klubu Zero Bond proslavila 27. rođendan. Na njenoj rođendanskoj zabavi okupili su se njeni slavni prijatelji i obitelj, a njihovi modni odabiri nisu razočarali.

Na listi poznatih uzvanika našli su se i Blake Lively, Emily Ratajkowski, Helena Christensen, Patrick Ta i Antoni Porowski.

Rođendanskoj zabavi prisustvovali su i članovi Gigine slavne obitelji, sestra Bella Hadid s dečkom Marcom Kalmanom i brat Anwar Hadid, otac Mohamed Hadid i majka Yolanda Hadid s dečkom Josephom Jingolijem.

Za proslavu svojeg rođendana Gigi se odlučila za bijeli čipkasti komplet s potpisom australskog dizajnera Dion Leeja, koji se sastojao od hlača, korzeta i dugog ogrtača te je savršeno naglasio njenu figuru.

Uz ovu modnu kombinaciju Gigi je nosila mnoštvo svjetlucavih i bisernih ogrlica, viseće naušnice te torbicu sa svjetlucavim kamenčićima.

Njena sestra Bella također je nosila komplet, ali u sivoj boji koji se sastojao od kratke sive suknje i sivog prsluka s izrezima i zlatnim gumbima. Svoj styling u stilu 2000.-ih Bella je upotpunila crnim visokim čizmama i tankom trakom za kosu.

Ranije tog dana njena obitelj uputila joj je i lijepe rođendanske čestitke na Instagramu uz mnoštvo zajedničkih fotografija. Sestra Bella i otac Mohamed podijelili su i Gigine fotografije iz djetinjstva.

“Hvala ti što si najbolja sestra, mama, kći, živo biće ikad. Učiš me nečemu novom svaki dan”, poručila joj je Bella.

Stars Bella Haddid o zlostavljanu koje trpjela u vezama i vlastitim nesigurnostima
 

Posjeti Miss7.24sata.hr