Gigi Hadid podijelila je preslatku fotografiju svoje šestomjesečne kćerkice Khai u posebnom odijelcu

Instagram/@gigihadid
Vidi originalni članak
  • Gigi Hadid podijelila je preslatku fotografiju bebe Khai u odijelcu zečića tijekom uskršnjih blagdana
  • "naš mali zeko! prvi Uskrs!" Hadid je napisala u opisu fotografije na kojoj mala Khai leži na travi
  • Hadid sa kćerkicom Khai provodi vrijeme šetajući New Yorkom,  gdje je supermodel pokazao nekoliko zanimljivih outfita majke i kćeri

Gigi Hadid je poznata po svojim izvrsnim outfitima, ali odjeća njezine šestomjesečne bebe Khai ukrala je show ovih dana. Hadid je podijelila fotografiju svoje kćeri, koju su ona i dečko Zayn Malik dobili u rujnu, slaveći Uskrs u preslatkom odijelcu zečića, sa šarenom jaknom preko odijelca.

"naš mali zeko! prvi Uskrs!" Hadid je napisala uz slatku fotografiju na kojoj beba Khai leži sprijeda u travi. Bebino lice nije vidljivo, jer glumica i njezin partner žele očuvati privatnost svoje kćeri na društvenim mrežama.

Zavirili smo u stan popularne manekenke Gigi Hadid. Njezine lude ideje mnogi su popljuvali

Stars Slavna manekenka Gigi Hadid objavila je svoj recept za tjesteninu s umakom od votke. Isprobali smo ga!

Modelov partner, Malik, u nedavnom intervjuu otvorio se u razgovoru o tome kako se prilagodio na roditeljstvo s Hadid. "Iskreno, nevjerojatno je. Mnogi ljudi s kojima sam razgovarao prije njezina rođenja bili su kao, znate, to je velika prilagodba i bit će to velika promjena, ali iskreno, ona je nevjerojatna beba", rekao je. "Meni i Gig bilo je zaista lako jednostavno se opustiti." Pohvalio je i roditeljstvo svoje djevojke, nazvavši Gigi "nevjerojatnom mamom".

 

Stars Jesi li znala da se ovi poznati zapravo ovako zovu?

Khai se posljednjih nekoliko tjedana upoznala s New Yorkom, dok ju je Hadid izvodila u šetnje u kolicima. A supermodel je tijekom tih šetnji pokazala neke izuzetno cool odjevne kombinacije, poput jarko žutog pletenog pulovera u kombinaciji sa sivim kardiganom. Već smo navikli na manekenkine neobične kombinacije, a zasigurno će i kćerkici prenijeti svoj instančan ukus za modu.

Posjeti Miss7.24sata.hr