George Clooney otvorio dušu za osmu godišnjicu braka: "Moja supruga nema ni jednu lošu stranu"

Pixsell/Bestimage George i Amal Clooney
Vidi originalni članak
  • Glumac George Clooney godinama je bio poznat kao najpoželjniji holivudski neženja, a mnogi su smatrali kako će to ostati do kraja života
  • Ipak, sve se promijenilo kad je upoznao svoju sadašnju suprugu i majku svoje djece Amal
  • Clooney je otvorio dušu i pričao o njihovom sretnom braku, kao i prijateljstvu s Julijom Roberts 

Iako su svi mislili kako će George Clooney zauvijek ostati holivudski neženja, sve se promijenilo kad je 2014. upoznao libanonsko-britansku odvjetnicu za ljudska prava, Amal Alamuddin, sada Clooney. Osam godina kasnije, par će uskoro proslaviti svoju osmu godišnjicu braka te su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

Clooney (61) je tako nedavno za Entertainment Tonight na događanju History Talks u Washingtonu progovorio o odnosu s Amal te se i našalio:

- Osam godina! A rekli su kako neće potrajati!

"Sve o mojoj supruzi je nekako čarobno, jer mislim da su svi koji su ju vidjeli i čuli shvatili za što se bori i što želi", dodao je Clooney sa smiješkom. "Ona nema nijednu lošu stranu."

George Clooney je pričao i o njihovim petogodišnjim blizancima, Elli i Alexanderu te kako se nada kako će im uspjeti prenijeti važnosti humanitarne pomoći i napora. "Isto što i svi drugi žele usaditi svojoj djeci, a to je da obraćaju pažnju na druge ljude", rekao je Clooney. "U mojoj obitelji pravila su uvijek bila da trebaš 'izazvati moćne ljude, a obraniti nemoćne'. Ako to možeš napraviti, onda si živio dobar život."

Stars Julia Roberts postala teta Juju: "George Clooney me spasio od potpune samoće i očaja"

Amal se na eventu u Washingtonu pojavila sa svojim suprugom te je nosila predivan crveni čipkasti kombinezon. Uz njih, stigle su i zvijezde poput Anne Kendrick, Gayle King i Toma Hanksa, kao i velika prijateljica Georgea i Amal Clooney, Julia Roberts.

Julia Roberts i George Clooney nedavno su zajedno snimili novu romantičnu komediju, 'Karta za raj', a George se našalio kako Julia ima zabranu pristupa njemu.

"Zato ovdje nismo zajedno", rekao je George u šali. "Ona je stvarno dobra prijateljica. Ona i njena cijela obitelj i prijatelji. Volim njihovu obitelj." Ispričao je i kako su tijekom snimanja svi zajedno provodili mnogo vremena te da se Julia puno družila s Amal i njihovom djecom. "Sad je se ne mogu riješiti", našalio se Clooney.

Stars Brad Pitt je otkrio koja su mu dva najzgodnija muškarca na svijetu ikad!

Posjeti Miss7.24sata.hr