Franka Batelić Ćorluka otkrila zanimljive detalje o sinu Viktoru: Tata Vedran će se morati namučiti!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Mladu i uspješnu pjevačicu Franku Batelić ni uloga mame nije omela da vozi u punoj brzini
  • U gostima kod Barbare Kolar u emisiji ''Kod nas doma'', 28-godišnjakinja je predstavila spot za novu pjesmu, ali i progovorila o svojem sinčiću
  • Mali Viktor uskoro će napuniti godinu dana, a Franka je otkrila pokazuje li više sklonosti prema glazbi ili nogometu

Franka Batelić Ćorluka može se pohvaliti domaćom i stranom karijerom, pobjedom na talent showu, nastupima na brojnim festivalima, a ne miruje ni za vrijeme epidemije. Supruga nogometaša Vedrana Ćorluke u HRT-ovoj emisiji ''Kod nas doma'' predstavila je spot za svoj novi singl Plan B, ali gledateljima je i otkrila ponešto o svome sinčiću Viktoru koji će početkom siječnja napuniti jednu godinu. 

Stars Ni frizure, ni vremena za kavu: Franka Batelić pokazala kako izgledaju jutra uz "malog puzavca"

Franka, koja pjeva od malih nogu, otkrila je kako svoj talent za glazbu već ‘’suptilno’’prenosi na svog mezimca. 

‘’Šalimo se s obzirom na to koliko sada Viktor provodi vremena sa mnom, jer je Vedran u Rusiji. Vedran će se morati ozbiljno prihvatiti posla kad se vrati doma ne bi li mali krenuo u nogomet. To je to, svira gitaru, bubnjeve….’’, našalila se Franka. 

Iako se Viktor još nije prihvatio instrumenata Franka je otkrila kako ipak ima sklonost prema glazbi, a najdraže su mu pjesme svoje mame. 

''Uz spot na pjesmu Plan B drži se za stolić i pleše sve vrijeme. Tako da, bit će nešto od njega u glazbenom smislu’’, rekla je Franka. 

S društvenih mreža Franka objavila fotografiju koja otkriva gdje je Vedran Ćorluka, ali i zašto imaju razlog za slavlje

Pjevačica je otkrila kako je Viktor super beba. ‘’Ne spava, ali nećemo o tome, sve drugo je super’’, otkrila je Franka. Utjecao je i na njezin trenutni glazbeni repertoar, pa 28-godišnjakinja kaže kako se treba dobro pomučiti kada je netko upita što sluša. 

‘’Trebam dobro razmisliti što sam ja to slušala prije nego što se Viktor rodio, jer nemam pojma. Slobodo vrijeme koristim da završim sve ono što nisam stigla tijekom dana. Sve mame se u tome pronalaze. Tako da je sada trenutno BabyTV, Baby Shark…. Trudimo se nešto drugo slušati osim toga’’, otkrila je Franaka. 

Pjevačica koja ni u vrijeme epidemije nije prestala raditi, a usput uživa u majčinskoj ulozi, otkrila je kakvi su joj planovi. 

Tužna vijest S ljutnjom, tugom i sjetom Franka Batelić oprostila se od voljene osobe: ‘’Poljubi mi tatu!’’

''Mislim da nas je ova 2020. naučila da ne možemo previše planirati unaprijed. Za Božić se nadam da ćemo moći biti svi zajedno kao obitelj na okupu, jer je ipak jedan dio u Istri a jedan u Zagrebu. Za 2021. se nadam da ćemo barem uspjeti grliti i što prije ići na koncerte, jer stvarno primjećujem i vidim po sebi koliko to nedostaje, koliko je to zapravo dio našeg identiteta i koliko smo mi socijalni ljudi koji voile takva okupljanja. Nadam se da će 2021. to ponovo pružiti’’, zaželjela je Franka. 

Posjeti Miss7.24sata.hr