Stars

S ljutnjom, tugom i sjetom Franka Batelić oprostila se od voljene osobe: ‘’Poljubi mi tatu!’’

  • Franka Batelić ostala je bez svoje bake  Marije
  • Zbog uvjeta pandemije, njezina baka otišla je sama, a Franka se od nje oprostila preko društvenih mreža
  • Izraze sućuti i podrške pjevačici su uputili mnogi, a među njima i kolege s estrade

Franka Batelić ostala je bez voljenog člana obitelji, a ovaj težak trenutak podijelila je i na društvenim mrežama. Naime, pred svojih 168 tisuća pratitelja oprostila se od svoje none Marije. Nažalost, posljednje zbogom Franka nije uspjela reći svojoj baki zbog strogih mjera pandemije koronavirusa. O tome je pjevačica progovorila i u svojoj objavi. 

Možda vas zanima Franka Batelić se dirljivom objavom prisjetila pokojnog tate na dan njegova rođenja Rubrika Stars Stars

 "Ljutnja, tuga i sjeta miješaju se od jučer ujutro. Ljutnja... jer se tri tjedna od kada je u bolnici, nismo uspjeli čuti s njom. Zbog pandemije i mjera, naša nona Marija je otišla sama... iznenada... u tišini. Ljudi... čuvajmo se, čuvajmo naše starije. Jer svi zaslužujemo dostojanstveno otići, okruženi ljubavi svojih najbližih. Nona, grlim te najjače. Poljubi mi tatu", napisala je Franka. 

Pjevačici su brojni pratitelji izrazili iskrenu sućut, a podršku su joj i uputili Tatjana Jurić, Jelena Rozga, Izabela Kovačić, Nataša Janjić, Nika Turković, Ljupka Gojić Mikić i drugi. 

Možda vas zanima Franka Batelić otkrila gdje uživa sa sinčićem Viktorom te pokazala dosad neviđenu fotografiju Rubrika Stars Stars

Franka je prije pet godina izgubila oca Damira, nakon čega je napravila glazbenu stanku. Na scenu vratila se pjesmom ‘S tobom’ koju je upravo posvetila svome ocu.  

U najtežim trenucima uz nju je bio suprug Vedran Ćorluka s kojim je u siječnju dobila sinčića Viktora. Franka je nedavno i priznala kako joj je žao što mali Viktor nije nikada upoznao djeda

"Cijelo vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško, ali to je tako", izjavila je pjevačica za In Magazin. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0