Ella pokazala što joj se dogodilo u kuhinji, pratiteljice joj čestitale na hrabrosti zbog objave

Instagam
Vidi originalni članak
  • Ella Dvornik ne libi se sa svojim pratiteljima podijeliti dobre i loše trenutke pa je spremno pokazala kako to izgleda kada kuhanje pođe po krivu
  • "Je l' netko naručio đon za večeru? Ni ja isto", priznala je influencerica uz priloženu fotografiju izgorene piletine
  • Objava je izazvala niz dosjetljivih komentara, a pratiteljice su bile oduševljene Ellinom hrabrošću da svoju kuharsku nesposobnost podijeli s javnošću

Ella Dvornik može se pohvaliti da ju na društvenim mrežama prati nešto više od pola milijuna ljudi, a s njima rado dijeli i dobro i zlo. Tako se nije ustručavala otkriti kako joj snalaženje u kuhinji ne polazi uvijek za rukom.

"Je l' netko naručio đon za večeru? Ni ja isto. Piletina izgleda kao steak. Odem kao obavit nešto pa zaboravim da sam kuhala. Pol kuće smrdi po dimu. Al' eto da ne propadne, nabacila sam dekoraciju pa bar imamo fotku za Instagram", priznala je 29-godišnja influencerica u svojoj posljednjoj objavi.

Life&style Ovih 5 pogreška u pripremi piletine rade gotovo svi - a mogu se jednostavno izbjeći

Pritom je priložila fotografije svog kulinarskog neuspjeha te je zamolila pratitelje da je ocijene od 1 do 10. "Večera ti je izgorjela za 10", "20 za hrabrost jer si objavila fotku", "11/10 dobra si nekima i voda zagori", "100% bez salmonele", "10. Svaka čast na iskrenosti, dešava se svima ... to je pileća delikatesa", bile su samo neke od ocjena koje je Ella zaradila za pripremljeno jelo.

Pratiteljice su Elli poručile kako se doima da je na "tragu neke nove metode obrade mesa" te da im je trebala "podvaliti priču o nekom preskupom mesu koje tako mora izgledati".

U kuhinji Ovo volimo! Recept za najhrskaviju pohanu piletinu koju pečeš u pećnici, a ne u vrelom ulju

Objavu nisu propustili prokomentirati ni njezini kolege influenceri pa joj je tako Margita Tomić Seiter, u svijetu društvenih mreža poznata kao Internetmater i Kreten Domaćica, spremno kazala kako bi joj dala ocjenu "stotisuća", dok je Marko Medić, odnosno Father od Djordje, ustanovio kako je dekoracija sve spasila. Riječi utjehe za Ellu je imao i gastrobloger Mile Butorac koji joj je poručio kako je sada barem sigurna kako pripremljena piletina nije sirova.

Posjeti Miss7.24sata.hr