Ella Dvornik pokazala kako izgleda nakon botoxa: "Mrzim peglat, al' ovo može!"

Instagram@zendaya Ella Dvornik-Pearce podijelila je sa svojim pratiteljima fotografiju kako izgleda nakon tretmana botoxa
Vidi originalni članak
  • Ella Dvornik-Pearce podijelila je fotografiju kako izgleda nakon tretmana botoxa
  • Pojasnila je kako nije točno da se zbog ubrizgavanja botoksa lice "zaledi"
  • Dapače, čini se kako je Ella botoksu vjerna i smatra ga saveznikom svoje mladolikosti

Većina zvijezda odlazi na estetske tretmane ili zahvate kojima održavaju besprijekoran izgled. I dok velik dio njih o tome šuti, društvene mreže stalno bruje tko je od njih povećao grudi, korigirao nos, popunio usne, pretjerao s botoxom. Botoksu nije odoljela ni naša influencerica Ella Dvornik-Pearce, no ona o tome, kao i svim ostalim korekcijama na licu i tijelu ne šuti.

Pohvalila se tako svojim pratiteljima fotografijom na kojoj joj ubrizgavaju botoks. "Upozorenje, igla u idućem storiju", napisala je Ella, pa dodala: "Mrzim peglat, al' ovo može."

Stars Ella Dvornik pokazala zgodnog 25-godišnjeg Charlesa, ali i kako je ona tada izgledala u osnovnoj školi

Diljem svijeta odlučuju se za ovaj tretman jer brzo i jednostavno vraća mladolik i svjež izgled lica. A zna to i Ella. Otkrila je kako je ključ u umjernosti. "Suprotno popularnom mišljenju, botoksu treba 3 dana da proradi tako d anisam instant lutka", napisala je radeći grimase kako bi pokazala da nema "zaleđeno" lice. 

 "Plus, uopće nije istina da vam se zaledi lice skroz i da ne možete ništa micati. To je samo onima koji s time pretjeruju. Možete sve micati normalno i izgledate normalno, jedino nema boranja kože. Prevencija je majka", objasnila je influencerica. 

Ella Dvornik povećala je i korigirala grudi, a pokazala je i rezultat: „Ljudi, vrijeme je za grudi“

Iskrena kao i uvijek Ella je nedavno rekla kako nikad ništa ne skriva o sebi pa je tako nedavno progovorila i o estetskoj operaciji grudi. Otkrila je kako je u zbog vrlo velike asimetričnosti korigirala i povećala grudi za jedan broj. Učinila je to isti dan kad je operirala i nos, o čemu je već ranije pričala. Za razliku od mnogih, Ella nema problem iskreno priznati korekcije koje radi za ljepotu.

Stars Ella Dvornik otkrila što i kako jede: "Ima da dobijem pločice idući mjesec inače ću po Big Mac"

Posjeti Miss7.24sata.hr