Ella Dvornik opet ima novu frizuru, a neobični detalji podijelili su pratitelje

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Influencerica Ella Dvornik nas na mjesečnoj, a ponekad i na tjednoj bazi iznenađuje s novim frizurama
  • Osim zanimljivih frizura, nisu joj strane ni promijene boje kose pa smo ju dosad viđali u gotovo svim bojama
  • Sada se odlučila pokazati kosu zavezanu u visokom repu, no produžila ju je ekstenzijama u koje je stavila piercinge

Da je odvažna , kad su u pitanju boje kose, ali i frizureinfluencerica Ella Dvornik pokazala nam je mnogo puta. Siva, narančasta, plava, ljubičasta, smeđa... samo su neke od boja za koje smo imali prilike vidjeti kako joj stoje, a o različitim frizurama da i ne pričamo. Svoja nova izdanja predstavlja pratiteljima na društvenim mrežama pa zatim slijede brojni komplimenti, a nađe se tu i pokoji komentar kako joj novo imidž ne pristaje. Nije prošlo ni mjesec dana od nove boje kose koju je potamnila te šiške posvijetlila, a sada nam je pokazala s kakvom se frizurom počastila.

Stars Ella Dvornik ima novu frizuru koja se mnogima nije svidjela, a sebe je usporedila s Cruellom

Svojoj kosi dodala je ekstenzije uz koje je kosa bila zavezana u visoki rep, a svjetliji pramen joj je nježno padao preko lica. Ono što je posebno kod ove naizgled jednostavne frizure su piercinzi u obliku malih ringova u samom repu. Inače, i sama Ella je kroz odrastanje bila ljubiteljica piercinga po tijelu te ih je imala nekoliko. Iako ih danas više nema, očito je ta ljubav i dalje jaka pa je ovo bila idealna frizura za poduzetnu 28- godišnjakinju. 

Ella je oduševljena svojim novim lookom, a veliki broj pratitelja joj je komentirao kako izgleda kul te da bi i one to htjele. Jedna pratiteljica se našalila i komentirala kako bi bilo zanimljivo da rep dohvati Ellina starija kćerkica Balie. Kao i uvijek, i ovog puta je bilo komentara da je frizura bez veze kao i da su one to prije mnogo godina već nosile. Nama je frizura kul, a kako se tebi sviđa?

S društvenih mreža Ellina objava oko odijevanja za roditeljski sastanak izazvala lavinu reakcija: 'Zar mame nisu mame i bez trunke šminke?'

 

Posjeti Miss7.24sata.hr