Ella Dvornik objavila video s ocem u kojem joj govori kako vidi njenu budućnost. Je li Dino sve pogodio?

Instagram@patioplantersvieuxcarre Ella Dvornik objavila video s ocem u kojem joj govori kako je vidi u budućnosti: "Odgoj by Dino Dvornik"
Vidi originalni članak
  • Ella Dvornik-Pearce na svom je Instagram profilu objavila isječak iz realityja "Dvornikovi"
  • Njezin otac Dino Dvornik u videu na njemu svojstven nači priča tada 15-godišnjoj Elli kako je vidi u budućnosti
  • Video je prikupio mnoštvo komentara, mnogi se rado prisjećaju humora kralja funka

Obitelj Dvornik 2006. godine pojavila se u  prvom hrvatskom realityju "Dvornikovi", a Ella je sada 'izvukla' isječak iz realityja i podijelila ga na svom Instagram profilu. Ella Dvornik-Pearce objavila je scenu iz realityja na kojoj razgovora s ocem Dinom. 'Odgoj by Dino Dvornik', napisala je u opisu videa u kojem on na sebi svojstven način govori o tome kako je vidi u budućnosti. Ella, tada 15-godišnjakinja, upijala je njegove riječi, a možemo reći kako je Dino i 'pogodio' kada pričao o tome kako vidi tijek Ellinog odrastanja. 

Life&style Ella Dvornik nasmijala pratitelje pokazavši kako laže djeci, a oni je 'upozorili' i na njenu strogu trenericu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Ti kad si imala 7 godina, pa ti si bila beba, dobra, nikakvih problemčića s tobom nije bilo. Sad do 17-te ćeš po svome, do 27 će biti zezancija, ali ćeš se smiriti, vidim ja to po tebi. Nećeš totalno poludit, vidim ja to po tebi. U 37-moj ćeš već imat valjda dite, ženu, babu", priča duhovito Dino. "Onda ćeš biti kao tipične žene 'joj moj ti je mali..., znaš ono kako žene pričaju', sad sam ja u tom điru, ja imam 'četiri banke', od 37 sam imao jedan razvojni put, dal' sam ja momak, dal' sam ja čovjek? I nikako sebi ne mogu priznat da sam ja, ono znaš neki kao ozbiljan čovjek, kravata i to", nastavlja Dino. 

Ella Dvornik podijelila koristan savjet svima onima koji tek kreću vježbati i žele transformirati svoje tijelo

Video je prikupio mnoštvo komentara, a mnogi su se prisjetili legendarnog Dine: "Legenda je slab opis. Svaka čast njemu, ali i mami", "Ajmeeee, obožavala sam vas gledat, ja isto klinka bila", "I plačem i smijem se... To je Dino. Hvala Ella", "Odnos pun ljubavi i topline", "Bio, ostao i biti će zauvijek Kralj. Nema nikoga kod nas, koji je njemu do koljena", "Ti si ženo ultra normalna ispala! DINO kralj, da mi je bilo samo jedan tvoj dan proživit s njim", "Čuvaj ove uspomene draga Ella zauvijek, naježio sam se!", samo su neki od komentara. 

Stars Ella Dvornik pokazala što čini s - prljavim vešom! I nama se fora skroz sviđa!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr