Ella Dvornik je objavila smiješne razgovore svojih pratitelja o ljubavi - i nasmijala sve!

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Ella Dvornik pozvala je pratitelje da s njom podijele poruke o ljubavi
  • Napravila je izazov u kojem je predložila da pošalju poruku voljenoj osobi, a zatim njoj pošalju fotografiju razgovora
  • Objavila je hrpu poruka koje su oduševile količinom ljubavi i - smijeha!

Ella Dvornik svojim nas izazovima i prijedlozima uvijek oduševi pa je tako bilo i ovaj put. Štoviše, izazov koji je postavila, kako je i sama napisala, ispao je i bolje nego što je očekivala! Simpatičan i zabavan, a s fokusom na najvažniju emociju od svih - ljubav.

Na svome je Instagramu zamolila pratitelje da pošalju poruku svojoj voljenoj osobi, s namjerom da ih ona zatim objavi na svojim društvenim mrežama.

"Sinula mi je jedna ideja. S obzirom da smo u veljači koja je (kao) mjesec ljubavi imam LovElla izazov za vas", započela je Ella u svome storyju.

Stars Ella Dvornik objavila prefora fotke roditelja iz 80-ih: "Tata ti je s ovim naočalama isti Harry Potter!"

"Ideja je da nekom prijatelju ili nekome tko vam je drag pošaljete poruku nasumično i samo im recite što najviše volite kod njih ili što vam se najviše sviđa. Uzmite screenshot i pošaljite mi u inbox", poručila je. "Samo da budemo pozitivni", dodala je.

A inbox joj je čini se bio prepun jer je ubrzo objavila njih hrpu s romantičnim i simpatičnim, ali i smiješnim porukama. "Zamolila sam ljude na Instagramu da nasumično pošalju poruku nekome koga vole, napišu zašto ih vole i pošalju mi odgovore. Ovo su njihovi odgovori, a vas izazivam da napravite isto i stavite u komentare. Mjesec je ljubavi", napisala je Ella na Facebooku gdje je objavila "rezultate".

Evo što su još pratitelji slali i kako su izgledale njihove poruke i odgovori koje su dobili od svojih najdražih!

 "E ja kod tebe najviše volim oči. - Zaš me ne pustiš da odmorim. Radim sutra", "Seko volim te. - Bože mi oprosti šta  ti je.", "Volim  tobom otić u Batak jest ćevape s lukom i poslije se ljubit. - I ja s tobom!", "Ti si najblja sestra! - Dobro si?",  glasili su neki od zabavnih odgovora koji ipak skrivaju puno ljubavi maskirane u humor.

A jedan je pak posebno oduševio.

Osim njih, bili su tu i oni posebno romantični. "Volim kad preuzmeš brigu oko djece da se odmorim makar na 5 minuta. - Hvala ljubavi trudim se da ti olakšam srce", pisalo je.

Life&style Ella Dvornik u videu pokazala transformaciju u 4 mjeseca vježbanja: "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana"

"Lijepo je. Baš sam se nasmijala, a bilo je i baš nekih predivnih poruka pa se nadam i da se vama svidjelo", zaključila je svoj izazov Ella, ali pozvala ljude da nastave slati fotografije."Šaljite dalje ljubav", zaključila je.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr