'Dr Quinn, žena vrač' ima 70 godina i izgleda nevjerojatno: Jednostavnije je nego što mislite!

Pinterest/Instagram Jane Seymour
Vidi originalni članak
  • Bondova djevojka postala je sa samo 20 godina, sa 67 pozirala je za Playboy, a može se pohvaliti i karijerom u osmom desetljeću života
  • Jane Seymour ima zaista uzbudljivu karijeru, a našoj publici najviše je ostala u pamćenju u ulozi u seriji dr. Quinn, žena vrač
  • Danas ima 70 godina i fascinira svojim odličnim izgledom – iako je pobornica beauty rutine ipak ističe kako je za ljepotu i dobar izgleda presudna jedna druga stvar 

Jane Seymour domaćoj publici  najpoznatija je po ulozi u seriji  ''Dr. Quinn, žena vrač''. Prošlo je više od dva desetljeća otkako smo pratili zgode sposobne i nepokolebljive liječnice, no čini se kako je glumica i u privatnom životu pronalazi izvrstan lijek – barem za mladost. Naime, Jane je navršila 70 godina, a pratitelji na društvenim mrežama ne mogu se načuditi njezinom odličnom izgledu, ali i energiji.

Važnost prehrane Besprijekorna u 54-oj! Evo što radi Elizabeth Hurley da bi izgledala ovako senzacionalno

Tajnu je priznala stranim medijima, a svoje graciozno starenje kaže kako ne duguje botoxu (kojeg je probala ali joj se nije svidio) pa ni noćnim kremama ili specifičnim biljnim čajevima... Njezina tajne je, naglasila je – u prihvaćanju. Kada se ukažu neočekivane promjene, poput globalne pandemije, Jane će umjesto da pod njima spusti glavu nove okolnosti vidjeti kao priliku da uči i raste. 

''Iskusila sam blisku smrt prije mnogo godina i bila sam reanimirana. Shvatila sam da osoba koja umire sa sobom jedino nosi ljubav koju je dijelila i pokušaj da promjeni stvari'', rekla je Jane. 

Alka Vuica bez šminke i filtera - tko bi joj dao skoro 60 godina? Uspoređuju je i s Meghan Markle

Ipak, kao svaka žena, glumica ima svoju beauty rutinu koja je zapravo prilično jednostavna. Kada je riječ o prehrani, vježbanju i njezi kože smatra kako je ključ u balansu

''Dijete za mene nisu nikada funkcionirale, jer volim jesti. Uzgajam vlastito voće i povrće i uživam u njegovom okusu. Ne sviđa mi se ideja da je potrebno doći do određenog broja na vagi'', otkrila je Jane. 

No, probala je popularni povremeni post i kaže da joj ova metoda sasvim odgovara. Ne bi se nikada odrekla čaše vina, pokoje kockice tamne čokolade i svježeg povrća s guacamoleom. Najradije vježba pilates, ali nisu joj i nepoznate neke vježbe joge. Nije pobornica plastičnih operacija, ali smatra kako je njega kože u cjelini jako važna. 

Ne misli brzo u mirovinu

Jane koja ne miruje i u poznim godinama već radi na svom novom projektu, showu Harry Wild, pozirala je sa svojom 35 -godišnjom dvojnicom, kaskaderkom Orlaith Doherty. Svojim fanovima glumica je poručila kako se oporavlja od ozlijede koljena, ali ne čini se da je to posebno omelo njezin duh. 

Ne samo da još ne misli u mirovinu već ima volje i elana za zapažene glumačke uloge pokazala je zaigravši uz Roberta De Nira u novom filmu Amazon Prime-a naslovljenom ''The War With Grandpa'. Vraća se uz Michaela Douglasa u hvaljenoj humorističnoj Netflixovoj seriji 'The Kaminsky Method' a koja je snimana na vrhuncu epidemije. 

Uz pomoć ovog načina prehrane ne moraš se bojati jo-jo efekta

''Toliko vas puta testiraju da u nosnicama nastanu nove rupe koje idu točno do mozga. Ne smijete razgovarati s nikim, a stalno vas požuruju '', iskreno je priznala Jane stranim medijima. 

Posjetila je čak i Španjolsku kako bi odigrala ulogu Eleonore, vojvotkinje Akvitanije u srednjovjekovnoj drami 'Glow and Darkness',  zatim se i zaletjela do Australije na snimanje filma 'Ruby's choice'.

''Nitko mi zapravo nije objasnio da ću biti cijelo vrijeme zatvorena u sobi u karanteni i da će mi tri puta dnevno dostavljati papirnate vrećice s hranom'', ispričala je Jane. 

''Radi se o tome što ja mogu učiniti da budem najbolja što mogu, a ne da se trudim biti poput nekog drugog. Ja nisam Cindy Crawford. Ja sam Jane Seymour'', istaknula je glumica.  

Posjeti Miss7.24sata.hr