Danijela Dvornik dopisivala se s mlađim tipom, a onda hladan tuš: "Jesam li ja jedina koju ovo vrijeđa?"

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • O ljubavnom životu Danijele Dvornik nakon smrti njezinog supruga Dine Dvornika ne zna se puno
  • Poznata Dalmatinka na svom Instagram profilu sada je podijelila jedno iskustvo na romantičnom tragu
  • Razvijanje odnosa sa zgodnim mlađim muškarcem doživjelo je fijasko, a Danijela je i otkrila zašto

Danijela Dvornik, kako nam pokazuje crticama iz svog života, naprosto uživa. Trenuci opuštanja u njezininoj oazi i drugom domu na Braču kojeg strastveno uređuje, uživanje sa svojim predivnim unučicama i obitelji, guštanje u zdravim zalogajima i brizi o svome  tijelu - čini se kako je Danijeli život posložen. Ipak, izgleda kako 53-godišnja supruga preminulog kralja funka životni mozaik želi upotpuniti još jednom kockicom pa se bacila na dejtanje, a  svoje iskustvo, ne baš pozitivno, podijelila je Instagram storyju. Dopisivanje koje je potrajalo nekoliko dana nije najbolje završilo, a Danijela je upitala i svoje pratitelje što misle o ishodu. 

Neizbrisiv trag Danijela Dvornik se dirljivom porukom prisjetila svoga Dine na njegov rođendan

‘’Dopisujem se s tipom par godina mlađim, razvedenim, imamo nekih zajedničkih crtica, razmišljanja o životu. Zgodan je, onako na fotki. To traje nekoliko dana. Onda on pošalje poruku ‘mogu li dobiti fotku tvog tijela'? I padne betonski zid s čeličnom konstrukcijom između nas!!! Por que? Jesam li jedina koju ovo vrijeđa ili sam stvarno ostarjela, a?’’,obratila se Danijela svojim pratiteljima. 

Nakon smrti voljenog supruga Dina Dvornika, Danijela nikada nije potvrdila postoji li netko poseban u njezinom životu. No, Danijela je u nekoliko navrata otkrila kako nije nikada prestala vjerovati u ljubav.

Bakine objave Danijela Dvornik nasmijala je sve videom kako to izgleda kad se mala Balie s njom svađa

‘’Ljubav je ono što me pokreće. Jednom kad upoznaš sva lica ljubavi, kad je primiš i daruješ, kad se opiješ njenom ljepotom, ne možeš bez nje, a ona ima bezbroj oblika, lica, boja i mirisa, ona je esencija našeg života. Užasno je živjeti na ovom svijetu bez te spoznaje. Ljubav je svuda oko nas, a ponekad je ne vidimo, ne primjećujemo i zanemarujemo…’, pisala je prije nekoliko godina supruga preminulog kralja funka. 

Čini se kako je Danijela pronašla odličan recept za pronalaženje ljepote u životu, a ona ima itekako veze u tome kako se ljudi odnose jedni prema drugima

‘’Ponekad razmišljam o nekim ljudima koji uza sve što imaju i posjeduju, ne pronalaze nikakvu ljepotu u životu, niti znaju kako stvoriti ljepotu. Nije ljepota života uzrokovana samo onim što stvarate iako u tome ima dosta onoga što u stvari jeste, nego i odnosom prema svojoj okolini,ljudima, životinjama i prirodi. No, neki to ne razumiju niti žele razumjeti’’, napisala je Danijela nedavno na Instagramu. 

Čvrstih Danijelini stavovi tako su porušili i  "betonski zid  s čeličnom konstrukcijom’’ između nje i zgodnog mlađeg muškarca. Svođenje odnosa samo na fizički aspekt svakako nije poželjno. Kako bi se ti ponijela u Danijelinoj situaciji?

Posjeti Miss7.24sata.hr