Dalibor Petko se prisjetio plesanja u folkloru, a u komentare su se uključili mnogi poznati...

Dalibor Petko
Vidi originalni članak
  • Voditelj Dalibor Petko rado se prisjeća trenutaka iz mladih dana pa ih dijeli sa svojim pratiteljima na Instagram profilu
  • Posljednju je objavio 
  • Rado se prisjetio odlaska na svadbu kod tetke Ljubice i svoje kovrčave kose za koju se jako bojao pa je jedino razmišljao o tome da nakon frizerskog salona ne ostane unakažen jer će mu na svadbi biti čitava rodbina

Voditelj Dalibor Petko u posljednje vrijeme s veseljem se prisjeća djetinjstva i mladih dana. Na instagram profilu objavio je fotografije sa svojom majkom Katicom od prije 35 godina . Ispod fotografije je stajalo : "Ista lokacija nekih 35 godina kasnije. Kako se vremena mijenjaju". 
 

Moda Pogledaj kako je Kate tek sitnim detaljem podignula cijelu modnu kombinaciju

Nekoliko dana ranije Petko se s nostalgijom prisjetio i dana provedenih u lokalnom folkloru. U opisu fotografije je stajalo: "Imam osjećaj da su nekad svi plesali u folkloru. Ja sam se bome nacupkao godinama i to u ‘Posavini’ i ‘Tamburici’. Još se sjećam Drmeša, Dučeca, Ja posijah repu i ostalih. Je l' netko od vas plesao u folkloru i u kojem društvu?". 
 

U komentarima su se pronašla i neka poznata lica poput pjevačice Zsa Zse "Ti si kraljina Petko", PR stručnjakaVedrana Strukara "Tancal buš ti nama opet", a pronašli su se tu i zanimljivi komentari ostalih pratitelja: " U najluđem najveselijem društvu KUD Ivan Filipović Velika Kopanica. Meni najljepše iskustvo za pamćenje, toliko smo toga prošli i vidjeli, naučili raznih plesova, koreografija, pjesama te upoznali mnogo divnih ljudi. Mislim da nisam članica ne bi pola toga vidjela i doživjela." Također se istaknuo kometnar: " Naravno i ja sam se danas prisjetila svega  i taman slala ekipici staroj jedan video.. plesala sam u KUD u Lužanima i KUD u Oriovcu". 

Moda Četvrtasto lice uz ovaj trik izgledat će izduljenije i 'mekše'

Ali i svoje kovrčave kose

Voditelj se u zadnje vrijeme voli prisjećati svojih mladih dana u koje bi se rado vratio. Pa je tako prije nekoliko dana objavio fotografiju sa svadbe svoje tetke Ljubice i nasmijao svoje pratitelje. U opisu se našalio: "Ako nekog zanima kako izgledam s kovrčavom kosom... jest da je u pitanju bio nesporazum s frizerkom i da sada znam da se to zove ‘valovi’ a ne mini val, ali što je tu je."

Dijeta Dalibor Petko: Reći ću vam sve o mojoj borbi s kilogramima

"Kolateralna žrtva bila je jedino kosa koju sam puštao tijekom većeg dijela srednje škole (nismo li svi), a koja je kad su se skinuli vikleri izgledala ko da je ušao Jasmin Stavros s početka karijere. Jedino mi je žao što to nisam slikao, ali dok sam gledao tu ogromnu glavu u ogledalu, odzvanjale su mi samo riječi moje majke u glavi: ‘nemoj se unakaziti za svadbu, dolazi nam sva rodbina’. Na fotki su moja teta Ljubica, neprepoznatljivi tata Štef, curly twink Petko te sestra i šogor, Jasminka i Dražen, kojima želim sretnu godišnjicu. Prvih 23."
 

Pjevačica Nives Celsius se odlučila našaliti : "Jedini neprepoznatljiv na fotki si ti" , a odlučila je ovo prokomentirati i glumica Mila Elegović: "Sunce slatko, pa tu si kao iz filma. Bubica". 

Posjeti Miss7.24sata.hr