Curica ili dečko? Mediji pišu da je, kupujući odjeću za bebu, Izabel Kovačić dala naslutiti koji je spol njezina djeteta

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Hrvatski nogometaš s londonskom adresom Mateo Kovačić i supruga Izabel krajem ljeta dobit će svoje prvo dijete
  • Par se u javnosti nije oglašavao vezano za trudnoću
  • Kako prenosi magazin Story, u obitelj bi uskoro trebao stići dječak

Jedan od domaćih parova koji krije privatni život od očiju javnosti svakako su Izabel i Mateo Kovačić. Mladi par rijetko otkriva detalje iz privatnog života, no nije se moglo sakriti da očekuju prinovu. Sretna vijest otkrivena je sredinom svibnja, a donio ju je magazin Story koji sada piše kako se zna i spol djeteta te da u obitelj stiže dječak. 

Stars Izabel i Mateo Kovačić postat će roditelji! Dugo su skrivali sretnu vijest, a znamo i kada stiže beba

Izabel bi krajem ljeta trebala na svijet donijeti njihovo prvo dijete, a navodno je viđena  kako kupuje odjeću za dječaka. Do sad se par nije izjašnjavao o tom pitanju, a na Instagramu je, krajem lipnja, objavljena tek jedna fotografija na kojoj se na lijepoj poduzetnici nazire trudnički trbuščić. Fotografija je bila dio kampanje brenda Lunilou iza kojeg stoje Izabel i sestra Ivana. 

Istu fotografiju je objavio i Mateo, a uz nju je napisao kako je ponosan na suprugin uspjeh, no i dalje nije bilo ni riječi o trudnoći. Ipak, samo nekoliko dana nakon tih fotografija, Izabel je objavila fotografiju sa suprugom pored koje je stavila tri srca koja su bila svojevrsna potvrda trudnoće.

 

Sretne vijesti Prva fotografija Izabel i Matea Kovačića nakon objave da čekaju dijete: zaljubljeni kao prvog dana!

Podsjetimo, par je u vezi od 2010. godine, a u lipnju 2017. godine okrunili su ju brakom. Izabel (27) i Mateo (26) nikad nisu krili koliko vole djecu, a Izabel je vrlo vezana za svoje nećakinje s kojima provodi puno vremena te sa suprugom volontira i pomaže djeci s posebnim potrebama unutar jedne domaće udruge.

I dok mediji pišu o proširenju obitelji, Mateo je objavio fotografiju na kojoj je pokazao još jedan talent svoje svestrane supruge. Naime, Izabel je uzela mašinicu za šišanje u svoje ruke te je suprugu podarila novi izgled za koji je dobio pohvale.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr