Claudia objavila fotografiju u zagrljaju s Goranom: Osjećaji koji se vrate su osjećaji koji nikada nisu prošli

INSTAGRAM
Vidi originalni članak
  • Goran Jurenec svojom ispovijesti o prekidu s Hanom Rodić pokrenuo je pravu Instagram dramu 
  • U nju se uključila i Claudia Lucia, bivša Goranova djevojka s kojom je maneken prevario Zagrepčanku
  • Nakon što je Hana optužila Claudiju da je kopira na Instagramu, ona je sada objavila fotografiju u zagrljaju s Goranom uz znakovitu poruku

Baš kako priliči pravoj sapunici i ona koja se odvija putem Instagrama na relaciji bivšeg para Hane Rodić i Gorana Jureneca te njegove bivše/sadašnje djevojke Poljakinje Claudije Lucije Pioch puna je elemenata drame. Ovaj put sitne provokacije dolaze od Claudije koja je na svome Instagram profilu objavila fotografiju u zagrljaju s Goranom sa znakovitom porukom. 

Life&style Goran je Claudiji poklonio skupocjeni nakit iz Tiffany & Co? Pogledaj kako novi par živi u Londonu!

‘’Osjećaji koji se vrate su osjećaji koji nikada nisu prošli’’, napisala je Claudia uz hashtag 'team' dajući  naslutiti kako složan par odlijeva unatoč javnoj drami. 

Claudijina objava dolazi nakon što je Hana navela kako ju sadašnja Goranova djevojka kopira na Instagramu tako što je dozvolila svojim pratiteljima da ju pitaju sve što požele. 

Između ostalog, na pitanje Instagram pratitelja gdje je Goran, Claudia je tako odgovorila: ''Uvijek kraj mene''. Postavila je i kratak video Gorana u automobilu dok ga ona snima sa suvozačkog mjesta. 

Za 24sata, Hana je otkrila i kako joj se Poljakinja i javila u nekoliko navrata . ‘’Ali ne bih to komentirala! Kakvo mišljenje mogu imati o djevojci koja je odlučila biti ljubavnica tako dugo?’’, navela je Zagrepčanka. 

Tko je Claudia, bivša Goranova cura kojoj se ponovno vratio i zbog koje je ostavio Hanu?

Dodala je kako je za obnovu veze između Gorana i Claudije saznala sama te da Goran u svojim navodima laže

‘’Da sam na njegovu mjestu bih šutjela i poklopila se po ušima, ali kao što vidite, nismo svi isti. ‘Gospodin’ je odlučio ponosno sve iznijeti u javnost i mene moliti za oprost nakon što me javno blati’’, rekla je Hana koja kaže kako se sada smije, pijucka šampanjac i gleda kako se to sada sve odigralo. 

Hana je i navela kako nikada nije bila u stanu u Londonu u koji se Goranom trebala useliti u prosincu prošle godine. No, sada bivši dečko joj je slao fotografije stana. Ipak, Goran je Hanu poslao za Zagreb, a u stan u Engleskoj se preselio s Claudijom koja je nedavno objavila fotografije stana u kojem je ispratila 2020. godinu.

Hana kaže kako je i u kontaktu s odvjetnicima, a u slučaju da Goran iznese kletvu ili nešto za što nema dokaza, najavila je podizanje private tužbe

Hana Rodić nije ostala dužna Goranu: Ako nastaviš s lažima, vidimo se na sudu

Podsjetimo, 23-godišnja Hana Rodić I 41-godišnji ‘Gospodin Savršeni’ nakon tri godine prekinuli su svoju vezu. Svoju stranu priče Goran je iznio na svome Instagram profilu, a o tada se ne stišavaju strasti na relaciji bivših ljubavnih partnera kako je prekidu presudila i treća strana odnosno Goranova bivša djevojaka Claudija. 

Posjeti Miss7.24sata.hr