Chrissy Teigen izgubila je bebu i uputila potresne riječi: U dubokoj smo boli, onoj o kojoj samo čujete...

Instagam
Vidi originalni članak
  • Zbog komplikacija u trudnoći uzrokovanih obilnim krvarenjem, bivša manekenka Chrissy Teigen izgubila je bebu
  • Potresnu vijest otkrila je na društvenim mrežama, a popratila ju je dirljivim fotografijama iz bolnice
  • Chrissy i njezin suprug John Legend su se od dječačića kojeg su nazvali Jack oprostili i virtualnim putem 

Krajem kolovoza, bivša manekenka Chrissy Teigen i njezin suprug glazbenik John Legend obožavateljima su putem spota za pjesmu 'Wild' otkrili kako će po treći put postati roditelji. Nažalost, 34-godišnjakinja je u nedjelju navečer zbog obilnog krvarenja primljena u bolnicu, a sinoć je putem društvenih mreža svoje obožavatelje obavijestila kako je izgubila bebu.

Život Ova žena je otvoreno progovorila o tome koliko se patnje krije iza spontanog pobačaja

"Šokirani smo i u dubokoj smo boli, onoj o kojoj samo čujete, onoj boli koju nikada ranije nismo osjećali. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati svojoj bebi potrebnu tekućinu, unatoč vrećicama i vrećicama transfuzije krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno", započela je potresnu objavu Chrissy.

"O imenima beba odlučujemo u zadnjem trenutku, neposredno prije nego što napustimo bolnicu. Ali iz nekog razloga ovog smo malenog dječaka u mojem trbuhu počeli zvati Jack. Dakle, on će nam uvijek biti Jack. Jack se toliko trudio da bude dio naše male obitelji i bit će to zauvijek", istaknula je.

Chrissy je sinu poslala i virtualnu poruku."Našem Jacku: 'Tako mi je žao što je bilo toliko komplikacija da ti nismo mogli dati dom potreban za preživljavanje. Uvijek ćemo te voljeti'", stoji u objavi koja je popraćena  dirljivim fotografijama iz bolnice.

Između abortusa i umobolnice Šokantna ispovijest: Poznatu glumicu roditelji su prisilili na odabir - umobolnica ili pobačaj

Supružnici su iskoristili ovu priliku kako bi se zahvalili svima koji su bili uz njih u ovom teškim trenutcima. "Tako smo zahvalni za život koji imamo, za naše prekrasne bebe Lunu i Milesa, za sve nevjerojatne stvari koje smo uspjeli doživjeti. Ali svakodnevica ne može uvijek biti puna sunca. U ovom najmračnijem danu žalit ćemo, vikat ćemo. Ali jače ćemo se zagrliti i voljeti te proći kroz to", zaključila je Chrissy.


 
Posjeti Miss7.24sata.hr