Bojana Gregorić Vejzović na dva je događanja zablistala u elegantnoj haljini koju joj je odabrala - mama

Josip Regović/Pixsell Bojana Gregorić Vejzović
Vidi originalni članak
  • Glumica Bojana Gregorić Vejzović prihvatila je voditeljsku ulogu na svečanoj večeri posvećenoj medicinskim sestrama iz cijele Hrvatske
  • Iste večeri zaputila se i na party otvorenja Festivala zdravlja, koji će se ovaj vikend održati kod Vidikovca u Maksimiru
  • Na oba događanja glumica je zablistala u dugoj haljini osebujnog uzorka koja je dodatno istaknula njezinu vitku figuru

Događanja su se vratila u grad! A najbolje to pokazuje glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je sinoć imala toliko ispunjen raspored da nije stigla izmijeniti i haljinu. Daleko od toga da je morala! Naime, 49-godišnjakinja  je blistala u dugačkoj crno-bijeloj haljini koju krase akcenti žute boje i čipkasti dodatci postavljeni oko dekoltea. Riječ je o sjajnom primjeru elegantne ljetne haljine koji je glumici dodatno komplimentirao njezinu vitku liniju.

Bojana je pratiteljicama na Instagramu otkrila kako ju je zapravo odabrala njezina majka, poznata glumica Božidarka Frajt, a istu je uparila sa crnim sandalama i srebrnim visećim naušnicama.

Stars Bojana Gregorić Vejzović sa sijedom kosom - takvu ju nismo još vidjeti

Haljinu je izvorno odjenula na svečanu večeru zahvalnosti svim medicinskim sestrama iz cijele Hrvatske, gdje je preuzela voditeljsku ulogu. Pod nazivom "Hvala sestro!" u četvrtak je u zagrebačkom hotelu Esplanade priređena svečana večer zahvalnosti medicinskim sestrama koje svakodnevno više od godinu dana, uz liječnike i ostalo medicinsko osoblje, nose veliki dio tereta u liječenju i njezi pacijenata tijekom Covida-19.

"Ove Žene! Hvala sestre! Hvala prof. dr. sc. Alemka Markotić! Bila je čast i zadovoljstvo biti večeras u Vašem društvu", navela je glumica u objavi zajedničke fotografije s ovog događanja.

Posjeti Bazar by ReStyloh & miss7 u sklopu Chill&Grill festivala i ugrabi jedinstvenu odjeću po super cijenama

Po završetku se zaputila na otvorenje uspješnog Festivala zdravlja koji se ove godine uz zanimljive radionice, diskusije i preventivne preglede održava po drugi put te pod medijskim pokroviteljstvom našeg sestrinskog portala missZDRAVA. Na ovo je druženje stigla u pratnji supruga Enesa Vejzovića, kako bi podržala šogoricu Nevenu Rendeli Vejzović koja je jedna od organizatorica festivala.

Bojana se u Instagram pričama našalila kako je odlazak s "iventa na ivent" podsjeća na dobra stara vremena, a ujedno je priznala i kako se odvikla od poziranja. "Pa ne znaš kak stat, pa ne znam kam s tim rukama", ustvrdila je.

Moda Zamolili smo Renatu Sopek da osmisli svoje omiljene outfite za vježbanje, evo kako je odradila taj zadatak

P.S: Party je ujedno i najava za radionice, panele, preventivne preglede i diskusije koje će se održati ovaj vikend kod Vidikovca u Maksimiru. Posjetitelji će moći uživati i u ukusnim, ali zdravim zalogajima te zabavnoj tjelovježbi. Više o festivalu te raspored događanja provjeri na službenoj Facebook stranici.

Posjeti Miss7.24sata.hr