Bivša Disneyjeva zvijezda otkrila da je panseksualka: Što je sad to?!

Instagram/Jenlyn Rodriguez Bella Thorne
Vidi originalni članak
  • Nekadašnja Disney zvijezda i poznata glumica, Bella Thorne, priznala je da je panseksualka
  • Ranije je već javno pričala o svojoj biseksualnosti i otvorenim vezama sa ženama, ali što je sad ovo?
  • Danas je u vezi na daljinu s talijanskim pjevačem, no priznaje da je u ljubavnom životu ne privlače samo muškarci ili žene

Glumica Bella Thorne potvrdila je da je panseksualka. Bilo je to u televizijskom intervjuu kad je rekla da ne temelji svoj ljubavni život prema rodu, seksualnom identitetu i seksualnosti.

Nekadašnja Disney zvijezda već je i ranije rekla da je biseksualna i objasnila to riječima da joj se sviđa što joj se sviđa.

"Ja sam zapravo panseksualka i to uopće nisam znala. Netko mi je detaljno objasnio što je to", otkrila je Bella u emisiji "Good Morning America". Panseksualnost je naime seksualna orijentacija koju označava seksualna i emocionalna privlačnost prema osobama bez obzira na njihov spol ili rod.

ŠKAKLJIVA PITANJA Pssst... Donosimo ti 5 odgovora na pitanja o seksu koja se nikog ne usudiš pitati

"Sviđaju ti se bića. Sviđa ti se ono što ti se sviđa", dodala je 21-godišnja Bella. "To ne treba biti djevojka ili dečko ili on ili ona ili oni ili ovo ili ono. Doslovno ti se sviđa nečija osobnost. Sviđa ti se biće", objasnila je u emisiji. Tada je ujedno promovirala i svoju novu knjigu"Life of a Wannabe Mogul".

SEKS Seks-lista: Evo koje su najslušanije pjesme za vrijeme vođenja ljubavi

 

Bella je karijeru započela kao model i to još dok je bila dijete. S devet godina počela je nastupati u TV emisijama, a s 13 gdina postala je Disney zvijezda. Njezino troje braće također su glumci i glumice, a odrasli su s majkom jer otac im je tragično poginuo u prometnoj nesreći kad je Bella imala tek 10 godina.

Glumica je trenutno u vezi na daljinu s talijanskim pjevačem Benjaminom Mascolom, a nedavno su uživali na romantičnom putovanju na Siciliju.

Prije toga Bella je bila u otvorenoj vezi s internetskom zvijezdom Tanom Mongeau, ali nedavno su se sukobile na društvenim mrežama. Razlog je bio taj što je Mongeau objavila svoje zaruke sa zvijezdom YouTubea, Jakeom Paulom.

Love&Sex Kad ni ne znaš koliko si seksi: 15 stvari koje te u muškim očima čine neodoljivom

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade
 

Posjeti Miss7.24sata.hr