Bestseler Colleen Hoover postaje film s Blake Lively u glavnoj ulozi. Evo zašto mnogi nisu oduševljeni...

Instagram @blakelively
Vidi originalni članak
  • Colleen Hoover jedna je od najpopularnijih autorica generacije Z, a uskoro stiže filmska adaptacija njezinog bestselera
  • U filmu 'Priča završava s nama' glavne će uloge igrati Blake Lively i Justin Baldoni
  • Vijest o odabiru glumaca oštro je podijelila brojne obožavatelje, a evo i u čemu mnogi vide problem

Za generaciju Z knjige Colleen Hoover su ono što je Sumrak saga bila nama milenijalcima. BookTok iliti TikTok za knjigoljupce prepun je videa o ovoj autorici, a posebice o njenom bestseleru New York Timesa 'Priča završava s nama', romanu prvi put objavljenom još 2016. godine. I baš kao što je to bio slučaj i sa Sumrak sagom, ljudi imaju poprilično čvrsta mišljenja o CoHo pa su tako jedni potpuno opsjednuti svime što je ikada napisala, dok se drugi groze bilo kakvog spomena njezinog imena.

Uz ovaj je kontekst malo jasnije zašto je vijest da će Blake Lively zaigrati glavnu ulogu Lily Bloom u filmskoj adaptaciji njezinog najvećeg hita podijelila ljude. Fanovima nitko ne može biti dovoljno dobar, a hejterima koji vole Blake Lively nikako nije dobro sjelo što je baš ona prihvatila tu ulogu. 

Ova 35-godišnja glumica predstavila je smjelu novu boju kose na svom Instagram Storyju zamijenivši svoje plave uvojke značajno tamnijim izgledom, a budući je snimku podijelila nakon objave vijesti o novoj ulozi, možemo pretpostaviti da se već ozbiljno krenula pripremati za novi projekt.

Life&style Priča o skandaloznom BBC-jevom intervjuu s princem Andrewom postaje film, znaju se i glumci

Uz zvijezdu 'Tračerice', u filmu će glumiti i Justin Baldoni, 39-godišnjak koji se proslavio ulogom u seriji 'Djevica Jane', a filmska  adaptacija bestselera 'Priča završava s nama' prati Lily, tek diplomiranu studenticu koja odlazi živjeti u Boston sa snom o vlastitoj cvjećarnici. U novoj sredini upoznaje i zaljubljuje se u neurokirurga po imenu Ryle, a dok se njih dvoje zbližavaju, u Lilyin se život vraća njezna bivša ljubav prijeteći sve vatrenijoj romansi između nje i Rylea.

I dok neki mrze Colleen Hoover kao autoricu bez nekog posebnog razloga, puno je onih koji tvrde da njezine knjige romantiziraju nasilne veze (što je, usput rečeno, bilo stavljano na teret i Stephenie Meyer, autorici 'Sumrak sage'), a seksualno zlostavljanje, uznemiravanje i toksični mačizam mogu se pronaći i u ovom knjiškom megahitu kojeg su na svojim društvenim mrežama preporučile i mnoge slavne osobe. 

Stars Film koji s nestrpljenjem iščekujemo: Bestseler o velikoj ljubavi s Piercom Brosnanom i Helenom Bonham Carter

Iako oni najzagriženiji fanovi Colleen Hoover vjeruju kako su glavne uloge trebale biti dodijeljene Abigail Cowen i Theu Jamesu, ne sumnjamo da će Blake i Justin ovu priču koja definitivno neće biti po svačijem ukusu ispričati na najbolji mogući način.

Posjeti Miss7.24sata.hr