Antonija Blaće poželjela je svima laku noć preslatkom fotkom na kojoj spava s psom na kauču

Instagram@lejla.fili
Vidi originalni članak
  • Kućni ljubimci uistinu donose radost u naše domove 
  • To jako dobro zna i simpatična voditeljica Antonija Blaće, koja, kako sama kaže, svaki slobodni trenutak provodi sa suprugom i psom Čarlijem
  • Antonija je raznježila svoje fanove objavom na Instagramu te je još jednom pokazala ono što govori godinama: „Čarli nije samo kućni ljubimac, nego pravi prijatelj!“ 

"Lijepo i UDOBNO spavajte“, napisala je voditeljica uz fotografiju na kojoj sklupčana spava na kauču, a Čarli uz nju, točnije, na njenim nogama.   

Antonija je svog četveronožnog ljubimca udomila prije osam godina. Iznimno je aktivna u promicanju prava životinja, a nerijetko apelira i na udomljavanje napuštenih životinja. Svog mješanca Čarlija često naziva i „drugom ljubavi“ te ga smatra neizostavnim dijelom svoje obitelji. Stoga često na društvenim mrežama voditeljice možemo vidjeti fotografije koje dočaravaju njihove zajedničke trenutke i svjedoče o njihovoj povezanosti. 

Antonija Blaće nabacila poslovni look, jedva smo je prepoznali i mi i njezini fanovi: "Kao da nisi ti!"

Antonija često objavljuje fotografije sa psom, a to da Čarli spava u njenom krevetu očito nije rijetkost – što se može vidjeti iz fotki na voditeljičinom Instagramu. 

Tonka se također nedavno prisjetila kako njen četveronožni ljubimac raste i koliko je već vremena prošlo otkako su ga ona i njen suprug Hrvoje Brlečić udomili – obilježila je to s objavom dvije Čarlijeve fotografije na svom Instagram profilu.

Na prvoj fotografiji je Čarli kao psić koji je tek stigao u njihov dom. „Čupava buhtla“, opisala je Antonija bebu Čarlija. Na drugoj fotografiji vidi se Čarli koji jedva stane u svoj krevet. „Ja rastem, ali krevet nikako“, napisala je voditeljica uz fotografiju. 

Stars Antonija Blaće objavila priručnik za dijetu ‘’Ljeto bez parea’, a trebat će joj i nova odjeća: Hlače su mi velike!

Posjeti Miss7.24sata.hr