Angelina Jolie: Kako sam preživjela godine nakon razvoda od Brada Pitta

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Bili su savršen par: jedna od najljepših glumica današnjice i jedan od najseksepilnijih hollywoodskih frajera 
  • Njihov razvod punio je novinske stupce 2016. godine 
  • Angelina Jolie otkrila je nedavno što joj je bila najveća potpora zadnjih nekoliko godina

Slavna glumica otkrila je kako se nakon teškog razvoda oslanjala na svoje šestero djece. „Moja snaga su moja djeca“, izjavila je nedavno u intervjuu. „Svatko tko je roditelj zna da je roditeljstvo snaga koja raste u tebi godinama“ te je dodala kako je morala biti snažna zbog svoje djece te „da bi zbog njih izdržala sve.“

Stars Angelina Jolie zablistala u 'otrovnoj' haljini, a djecu smo joj jedva prepoznali

To je izjavila dosta vremena nakon što je za jedan francuski časopis rekla kako je "pomalo izgubila sebe" nakon što se odvojila od Brada, i priznala da više nije mogla prepoznati samu sebe.

Angelina je govorila o majčinstvu na premijeri filma „Maleficent: Mistress of Evil“ u Tokiju, gdje su joj se pridružile 14-godišnja kći Zahara i 18-godišnji sin Maddox. Rekla je: "Ne znam kakva mi je sudbina, ali ono u što sam uvjerena jest da sam u razdoblju tranzicije, kao da se vraćam svojim korijenima, kao da se vraćam sebi. Bila sam se malo izgubila.“

„Mislim da se to dogodilo kad se bližio kraj moje veze s Bradom, odnosno na početku našeg razdvajanja. Bio je to kompliciran trenutak, nisam više poznavala samu sebe, gdje sam postala ... kako da to kažem... manja, gotovo beznačajna, premda se to nije vidjelo."

ZVIJEZDE Tužno... Evo što je Jennifer Aniston rekla Angelini Jolie prije nego što ju je Brad ostavio zbog nje

Angelina i Brad dijele šestero djece: Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) i 11-godišnji blizanci Vivienne i Knox. Zvijezda Tomb Raider-a priznala je da je osjećala „duboku i istinsku tugu“ kad se njezin brak raspao, ali to je ujedno bila i prilika da sazna neke stvari o sebi. "Bilo je zanimljivo ponovno se povezati s ovom poniznošću, pa čak i s tom beznačajnošću koju sam osjećala", rekla je. "Možda je to ono što znači biti ljudsko biće? Uza sve to, pretrpjela sam neke zdravstvene probleme. Sve se te stvari naseljavaju u tebi i podsjećaju te na to koliko si sretna što si živa."

Posjeti Miss7.24sata.hr