Adele nikad dosad nije pokazala neku od svojih kuća, ali sad imaš priliku zaviriti u njezin dom

Instagram@nikki.jabs Adele je otvorila vrata svoje vile u Los Angelesu
Vidi originalni članak
  • Adele je konačno otvorila vrata svoje vile u Los Angelesu vrijednu 9.5 milijuna dolara i pokazala svoj "engleski vrt"
  • Proslavljena pjevačica (33) je za Vogue voditelju Joeu Sabiju pokazala svoj zapanjujući dom u Hollywoodu, za koji je priznala da je pokušala učiniti da se u njemu "osjeća kao u maloj engleskoj vikendici"
  • Nakon što se vratila u središte pozornosti s izdanjem "Easy on Me" – njezinog prvog singla nakon pet godina – Adele je sudjelovala u Vogueovom slavnom videu "73 pitanja"

S novim singlom, dugo očekivanim albumom i dvije naslovnice Voguea u jednom mjesecu, nema sumnje da je 2021. postala godina za Adele. Dakle, očito je bilo samo pitanje vremena kada će napokon pokazati svoj dom. A to je učinila u jednom od Vogueovih slavnih videa "73 pitanja". Rođena Londončanka se posljednjih tjedana vratila u središte pozornosti nakon što je objavila album, a njezina povratnička pjesma, Easy On Me, na putu je da drugi tjedan zauzima prvo mjesto na glazbenim ljestvicama.

Osim što je podijelila zanimljive osobne sitnice, modne savjete i jednu od svojih vrhunskih tajni ljepote (taj prepoznatljivi tekući tuš za oči? Pat McGrath, naravno), Adele nas je sve počastila sudjelujući u Vogueovom kvizu u svojoj kući na Beverly Hillsu, dajući obožavateljima poslasticu mini kućnog obilaska uz zabavna pitanja i odgovore. Prekrasna kuća, koju je kupila 2016. za 9,5 milijuna dolara, nalazi se na 17.000 četvornih metara imanja, i iako se nalazi u jednom od najekskluzivnijih naselja u okrugu Los Angelesa, ima ugođaj "engleske vikendice na selu" s francuskim vratima i bujnim dvorištem punim zelenila. 

Izuvši cipele u hodniku, počinje odgovarati na pitanja dok odlazi u kuhinju, gdje također počinje raspakirati svoje smeđe vrećice s namirnicama. Prostrana kuhinja, zajedno s tirkiznim ormarićima, uključuje veliki mramorni otok. On dijeli kuhinju od blagovaonice koja je obložena policama za knjige i nekoliko setova dvostrukih vrata koja vode u vrt i propuštaju puno svjetla.

Beauty Adelin vizažist otkriva trik zbog kojeg su joj oči uvijek tako lijepo našminkane

Ormari su luksuzno završeni zlatnim ručkama, dok se na šanku za doručak mogu vidjeti drvene stolice. Staklena vrata vode u hodnik, koji ima kremaste zidove ukrašene slikama, te stol i stolice ispred stepenica, s bijelim ogradama i šarenim tepihom.

Znaš li zašto nas Adeline emotivne pjesme tjeraju na plač? Nema nikakve veze s tekstovima

Obilazak nas vodi kroz dnevni boravak, u kojem se nalaze sofe, police za knjige i kamin, a zatim izvan imanja, upotpunjen obiljem zelenila. Kuhinja također vodi u ukusno uređenu dnevnu sobu i dnevni boravak s otvorenim kaminom i prostranim, udobnim kaučem.

Stars Adele otvorila dušu kod Oprah: "Moje tijelo je objektivizirano tijekom cijele moje karijere"

Pokazujući Joeu svoju imovinu, pjevačica kaže: "Pokušavam učiniti da se ovdje osjećam kao u maloj engleskoj vikendici."  Adele je također počastila pogledom na ogroman vanjski bazen i igralište za njezina sina Angela.

Posjeti Miss7.24sata.hr