10 holivudskih parova koji su prekinuli vezu, a onda morali nastaviti zajedno snimati

Summit entertainment Hollywoodski parovi koji su prekinuli vezu dok su snimali zajedno
Vidi originalni članak
  • Holivudske su romanse uobičajene - slavne osobe često rade zajedno pa ne čudi da ponekad za vrijeme snimanja zaiskri i nastavi iskriti i izvan seta
  • Ljubav na pomolu donosi i medijsku pozornost, obožavatelje, a nerijetko i želju da se sve od njih sakrije
  • Neke su veze uspjele i parovi su sretno živjeli zauvijek, uvjetno rečeno, dok su neke romanse bile kratkog daha i naglo su okončane 

Prekidi veze mogu biti teški, a još je neugodnije kada se raziđu glumci sa holivudske A-liste, jer imaju ugovornu obvezu za nastavak smimanja, a vjerojatno im nije baš ugodno raditi zajedno u tom trenutku. Posao i zadovoljstvo nikada se ne bi smjeli miješati, ali ovi su parovi isprobali romansu na setu, prekinuli pa nastavili (ili bili primorani nastaviti) surađivati. Od romansa Joey King i Jacoba Elordija do zvijezda 'Teorije velikog praska', pogledaj koji su to slavni parovi prekinuli dok su radili zajedno.

Life&style Tajna savršene Instagram fotke: Zvijezde obožavaju ove poze na fotografijama, a mi znamo kako ih stilizirati

Joey King i Jacob Elordi

U siječnju 2017. godine po prvi puta su se sreli Joey King i Jacob Elordi kako bi snimili Netflixov tinejdžerski ljubavni film 'The Kissing Booth'. Podijelili su zajedničke snimke kako bi svoju vezu učinili službenom te su imali nekoliko javnih izlazaka u 2018. godini. U studenom iste godine par je objavio da je prekinuo, a film je dobio zeleno svjetlo za nastavak. Par je zajedno radio na dva nova nastavka filma te zadržao profesionalan odnos.

Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult

Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult započeli su romansu nakon zajedničkog rada u filmu 'X-Men: Prva generacija' 2010. godine, a zaručili su se četiri godine kasnije. U roku od nekoliko mjeseci prekinuli su baš kad je 'X-Men: Dani buduće prošlosti' završio sa snimanjem. Ostali su veliki prijatelji, dijeleći sličan smisao za humor, te su glumili u filmovima 'X-Men: Apokalipsa i Mračni Feniks'.

Cole Sprouse i Lili Reinhart

'Riverdale' je bila dugo iščekivana serija koja se počela snimati u ožujku 2016. godine, gdje su se kolege Cole Sprouse i Lili Reinhart prvi put sreli. Potaknuli su glasine o vezi i potvrdili je 2017. godine. Hodali su četiri godine, podržavali jedno drugo na premijerama i posjećivali Met Galu, ali su se rastali u ožujku 2020. godine. Sprouse i Reinhart ostali su u dobrim odnosima i snimili petu sezonu serije 2021. godine. 

Kristen Stewart i Robert Pattinson

Između Kristen Stewart i Robert Pattinson razvila se snažna kemija otkako su se 2007. godine upoznali na audiciji za film 'Sumrak'. Nakon četverogodišnje romanse objavljeno je da je Stewart prevarila Pattinsona s redateljem Rupertom Sandersom u srpnju 2012. godine. Nakratko su se razišli, ali su se pomirili prije početka turneje za 'Praskozorje, 2 dio', ali su onda zauvijek prekinuli u svibnju 2013. godine.

Blake Lively i Penn Badgley

Glumeći kao Serena i Dan u 'Tračericama', Blake Lively i Penn Badgley zaljubili su se tijekom prve sezone serije i hodali tri godine, tj. do 2010. Nakon što su vidjeli usporedbe njihove romanse na ekranu i izvan njega, razišli su se, ali to su tajili od ekipe emisije. Nastavili su raditi na seriji i sada su svaki u sretnom braku, s drugim partnerima.

Jennifer Garner i Michael Vartan

Poznata televizijska serija 'Alias' bila je triler/misterija koju je stvorio J.J. Abrams, s Jennifer Garner i Michaelom Vartanom u glavnim ulogama. Otkako je emisija emitirana 2001. godine, par je kratko hodao, ali su se razišli i ostali prijatelji. Kako su prije ulaska u vezu bili prijatelji, sličnu povezanost zadržali su i nakon prekida.

Mindy Kaling i BJ Novak

Mindy Kaling i BJ Novak bili su scenaristi i glumci u NBC-jevoj komediji 'U uredu', tumačeći likove Kelly Kapoor i Ryana Howarda. Glumili su smiješan, ali otrovan par na ekranu, ali i kratko izlazili iza kamera. Prekinuli su, ali su ostali najbolji prijatelji, podržavajući jedno drugo i nadalje. Novak je čak i kum Kalinginoj djeci.

Charlize Theron i Sean Penn

Charlize Theron bila je prijateljica sa Seanom Pennom godinama prije nego što su počeli hodati 2013. Njihova romansa trajala je osamnaest mjeseci, a čak su odlučili i raditi na zajedničkom projektu. Penn je režirao dramu 'The Last Face' s Theron u glavnoj ulozi, a nakon prekida par se morao ponovno sastati kako bi snimili posljednjih nekoliko scena.

Kaley Cuoco i Johnny Galecki

Jedan od najpopularnijih sitcoma na CBS-u, 'Teorija velikog praska', emitirao se dvanaest sezona počevši od 2007. godine. Glavni glumci, Kaley Cuoco i Johnny Galecki, hodali su između 2010. i 2012. prije nego što su prekinuli vezu. Ostali su bliski prijatelji, a romantičnu vezu imali su na ekranu do kraja serije.

Gwyneth Paltrow i Ben Affleck

Nakon što je okončala svoju dugogodišnju vezu s Bradom Pittom, Gwyneth Paltrow izlazila je s Benom Affleckom u kasnim 1990-ima. Upoznali su se 1997. godine na jednoj večeri u organizaciji producenta filma te su potom i glumili zajedno u 'Zaljubljenom Shakespeareu'. Par je prekinuo kad je počelo snimanje njihovog drugog filma 'Ljubav kao sudbina', ali su prevladali nelagodu da rade zajedno.

Još neki poznati parovi koji su okončali vezu dok su radili su Charles Melton i Camila Mendes iz 'Riverdalea', Hayden Panettiere i Milo Ventimiglia u 'Herojima' te Gwen Stefani i Tony Kanal, koji su bili kolege iz benda u 'No Doubt'. Unatoč prekidu veza, ove su slavne osobe otkrile pravi način kako ostati u dobrim odnosima i raditi dobar posao.

Stars Zvijezde serije 'Moderna obitelj' okupile su se na vjenčanju prijatelja, pao je i jedan poljubac

Posjeti Miss7.24sata.hr